Lees(ie) zondag week 19

Het is Lees(ie) zondag, dus in deze blogpost vind je een samenvatting van alle stukjes die in week 19 zijn verschenen. Het zijn er iets minder dan je normaal van mij gewend bent, maar wellicht wel leuk om even terug te lezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Onder de loep: Happen en Trappen

We mogen weer het terras op! Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is een Happen en trappen cadeaubon misschien iets. Voor deze “onder de loep” ga ik uitzoeken wat je kunt verwachten als je zo’n culinaire fietstocht boekt of cadeau doet. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je voordelig uit bent met een Happen en Trappen arrangement. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Happen en Trappen “de hort op wilt gaan”.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Wat te doen bij onweer tijdens het wandelen

Toen ik laatst ging wandelen werd ik verrast door een onweersbui. En omdat ik vaak niet weet wat ik op zo’n moment moet doen schiet ik gelijk in de stress. Want wat moet je doen bij onweer? En hoe weet je hoe ver de bliksem verwijderd is? Voor deze blogpost heb ik daarom maar eens uitgezocht wat je moet doen bij onweer tijdens het wandelen.

8 Voordelen en handige tips voor vakantie in eigen land

Vaak vergeten we hoe mooi ons eigen land is. Daarom is een vakantie in Nederland helemaal geen gek idee! Integendeel, het brengt zelfs voordelen met zich mee. In deze blogpost vind je 8 voordelen én een aantal handige tips voor vakantie in eigen land.

Een stevig fietsslot is op vakantie geen overbodige luxe

Gezien het aantal e-bikes dat achterop de auto én caravan wordt vervoerd gebruiken steeds meer mensen de fiets als vervoermiddel tijdens hun vakantie. En dat is logisch. Bijvoorbeeld in Zuid Limburg vind je heel veel mooie fietsroutes, die niet alleen door leuke plaatsen voeren, maar ook langs mooie bezienswaardigheden en mergel groeves waar je eindeloos kunt wandelen. En dan vergeet ik nog al die heerlijke terrasjes waar je zo wilt neerstrijken. En dan gaat de fiets aan de kant en omdat die niet altijd in het zicht staat is het wel fijn als je op een goed fietsslot kunt vertrouwen.

Dit waren de artikelen van week 19. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.