Lees(ie) zondag week 20

Het is Lees(ie) zondag, dus in deze blogpost vind je alle stukjes die in week 20 zijn verschenen. Ik wens je een fijne Pinksterdagen met veel leesplezier.

The Black Bastard: een barbecue voor de liefhebber

Hoewel het nog steeds geen barbecueweer is heb ik toch onze barbecue uit de winterstalling gehaald. Want nu de dagen beginnen te lengen en de temperatuur stijgt, is ook de tijd van barbecueën aangebroken. Barbecueën heeft namelijk toch iets speciaals. Er is een andere ambiance en vaak is het de man die kookt. En als de gerechten op The Black Bastard BBQ worden bereid, dan is dat helemaal top.

Maar deze BBQ koop je niet zomaar. Die schaf je aan omdat je gek bent op buiten koken en meer wilt dan een standaard barbecue. Die wil je omdat je ook weleens op houtsnippers een stuk vlees of vis wilt roken. Of langzaam pulled pork wilt maken? Of authentieke Italiaanse pizza’s wilt bakken. The Black Bastard is een barbecue voor de liefhebber, die van barbecueën iets speciaals maakt. Waar iedereen naar uitkijkt.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Een frisse kijk op: Hanzestad Hattem

In Frisse kijk op het Noorden neem ik je mee in mijn ontdekkingstocht naar bijzondere activiteiten en leuke plekken in de Noordelijke provincies. Omdat Hattem net in Gelderland ligt, dus eigenlijk niet meer tot ‘het Noorden” behoort, ga ik toch mijn frisse kijk geven op dit pittoreske stadje aan de IJssel. Want Hattem is niet alleen een Hanzestad. In de omgeving vind je ook prachtige natuurgebieden.

Hoe vind je de weg in al die verschillende wandelroutes?

Wandelen is nog steeds populair tegenwoordig. In het weekend trekken mensen massaal de wandelschoenen aan om een van de vele wandelroutes te lopen. Maar iedere wandelroute heeft zijn eigen bewegwijzering en kleurcodes. Hoe weet je waar je moet zijn voor een korte route, hoe stel je zelf een route samen en die NS-wandeling van vroeger, bestaat die nog wel? Met deze blogpost help ik je om de weg te vinden in al die verschillende wandelroutes bij jou in de buurt of als je ergens anders wil wandelen.

Hoe je online kunt bestellen zonder verzendkosten te betalen

Hou jij ook van online shoppen. Ik wel. Je kunt je bestelling doen op het moment dat het jou uitkomt, je hoeft er de deur niet voor uit dus heb je ook geen last van boodschappen ergernissen. Bovendien is de online shop altijd open en vaak heel overzichtelijk. Maar soms duurt het wel een paar dagen voordat je je bestelling in huis hebt en betaal je vaak ook verzendkosten, waardoor je aankoop toch weer duurder wordt. Hoe je online kunt bestellen zonder verzendkosten te betalen lees je in deze blogpost.

Wat vind jij het leukste aan vakantie?

Ik ben er gek op: voorpret. Het plezier dat je hebt vóór je op vakantie gaat. Het gesurf langs websites om een leuke camping te vinden met net de goede ligging; het dromen over hoe je kampeerplaats er in werkelijkheid uit zal zien. En of de locatie net zo leuk is als je hoopt dat het zal zijn.

Ik lees dan ook graag blogs over mijn toekomstige reisbestemming en geniet enorm van alle uitzoekerij. Voorpret is aan mij dus wel besteed en staat met stip op nummer 1. Wat vind jij het leukste aan vakantie? De voorpret, het onderweg zijn of herinneringen maken?

3 Redenen waarom je een keer Havixhorst moet bezoeken

Tussen De Wijk en Meppel, in het uiterste zuidwesten van Drenthe vind je landgoed De Havixhorst. Je kunt hier niet alleen chique dineren, er zijn nog 3 redenen waarom je zeker een keer Havixhorst moet bezoeken. Welke dat zijn vertel ik in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 20. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.