leesie zondag week 22

Het is weer Lees(ie) zondag. Dus vind je in deze blogpost een samenvatting van alle stukjes die in week 22 zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

In de voetsporen van het Pauperparadijs: Veenhuizen toen en nu

Ik kende het dorp Veenhuizen. Maar daar bleef het bij. Totdat ik het boek “Het Pauperparadijs” las. Na het lezen van dat boek wilde ik meer weten over dit bijzondere dorp met zijn wonderlijke geschiedenis. Ik wilde met mijn eigen ogen zien waar dit enorme experiment heeft plaatsgevonden. Dus ik ging naar Veenhuizen, een dorp dat zo’n belangrijke rol speelde in Maatschappij van Weldadigheid en schreef er deze blogpost over.

10 tips om je e-bike veilig op de fietsendrager te vervoeren

Met dit mooie weer zie ik veel auto’s met fietsen op een fietsendrager. De een nog zwaarder beladen dan de ander. Ik hou mijn hart vast. Op sommige fietsendragers staan stadsfietsen waar de boodschappenkrat nog op het rek zit, maar ik zie ook elektrische fietsen met wapperende fietstassen. Het ziet er doodeng uit. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar tips om je e-bike veilig op de fietsendrager te vervoeren. Ik heb er 10 gevonden.

Wat te doen bij onweer tijdens het wandelen

Toen ik laatst ging wandelen werd ik verrast door een onweersbui. En omdat ik vaak niet weet wat ik op zo’n moment moet doen schiet ik gelijk in de stress. Want wat moet je doen bij onweer? En hoe weet je hoe ver de bliksem verwijderd is? Voor deze blogpost heb ik daarom maar eens uitgezocht wat je moet doen bij onweer tijdens het wandelen.

Zo vind je goedkope parkeerdeals op de bekende luchthavens!

Parkeren op een luchthaven is de laatste jaren een stuk betaalbaarder geworden. Doordat er flink wat concurrentie is zijn de parkeerprijzen flink gedaald. Maar door het enorme aanbod parkeeraanbieders is het wel lastig om een goedkope parkeerplek te vinden. Want aanbieders genoeg.
Wil je weten hoe je parkeerdeals kunt vergelijken? Lees dan deze blogpost.

Incognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Wil je voorkomen dat tijdens je zoektocht naar een voordelige stedentrip, je reis “opeens” veel duurder wordt?
Zorg er dan voor dat je incognito bent als je het World Wide Web afstruint. Dan voorkom je dat de websites die je bezoekt cookies opslaan, waardoor de prijs die je moet betalen opeens veel hoger is. Hoe het werkt lees je in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 22. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.