Lees(ie) zondag week 23

We mogen steeds meer. Vandaar dat ik in deze Lees(ie) zondag een aantal stukjes deel met tips om weer ‘de hort op te gaan’. In deze blogpost vind je een samenvatting van alle stukjes die in week 23 zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Onder de loep: museumweken

Sinds vorige week zijn onze musea weer geopend. De museumweken van AH ticketdeals komen dus precies op het goede moment. Maar hoe werkt deze actie, welke musea doen ermee en hoe gebruiksvriendelijk is de website?

Ik ontdekte ook dat je helemaal geen actie- of vouchercode nodig hebt als je een kaartje met korting wilt bestellen. Maar ik deed meer ontdekkingen. Welke? Die lees je in deze ‘onder de loep’.

Het geheim van lekkere kruidenboter

Misschien heb je het al eens gemaakt: deze heerlijke kruidenboter. Want kruidenboter maak ik altijd zelf.  En ik moet zeggen: die is ook erg lekker (en dat vind ik niet alleen). Vandaar dat ik het recept ga prijsgeven. Met daarbij natuurlijk het (geheime) ingrediënt wat mijn kruidenboter zo bijzonder maakt. In deze blogpost mijn favoriete recept.

Op pad met de caravan. Is dat bevallen?

Na jaren gekampeerd te hebben gingen we in 2018 voor het eerst op vakantie met een caravan. Dat was heerlijk. Althans als de caravan staat. In je vakantiehuis op wielen heb je alles bij de hand. Het is uitgerust met een complete inventaris, heeft een lekker bed en voor de nachtelijke plas hoef je de camping niet over. Niets dan lof dus over de caravan. Maar op pad gaan met een caravan is heel andere koek. In deze blogpost lees je mijn bevindingen.

Wandelen in turfwinningsgebied het Brandeveen

In de omgeving van Uffelte kun je mooi wandelen. In dit gebied waar vroeger turf werd gewonnen vind je ook het Brandeveen. Waar verschillende wandelingen zijn uitgezet. Zo vind je er een Knapzakroute van 17 kilometer. Maar je kunt ook met behulp van wandelknooppunten een kortere route lopen. Maar welke afstand je ook kiest, wandelen in turfwinningsgebied het Brandeveen is prachtig en is niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste wandelroute van Nederland.

Dit waren de artikelen van week 23. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.