lees(ie) zondag week 24

Op de valreep toch nog een Lees(ie) zondag. Met daarin een samenvatting van alle stukjes die in week 24 zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

10 tips voor een hygiënische hotelkamer

Ik overnachtte deze week een nachtje in een Fletcher hotel. Waarvoor ik gebruik maakte van de actie van Veronica magazine, waar ik deze blog over schreef. Niet dat het slecht was of zo, maar er zijn altijd dingen die verbeterd kunnen worden. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt namelijk dat Nederlandse hotelkamers best smerig kunnen zijn. Ik zeg met nadruk kunnen, omdat ik zelf nog nooit in een smerige hotelkamer heb overnacht, ondanks dat ik nooit heel veel betaal voor een hotelovernachting. Toch zou ik wel graag willen weten hoe je kunt zien of je hotelkamer een beetje proper is. Ik vond 10 tips voor een hygiënische hotelkamer, die ik vrij voor je heb vertaald.

Maaltijdsalade met gerookte kip, noten en dadels

Heb jij ook zo genoten van het warme weer deze week? Of vond je het veel te warm en wist je niet wat je moest eten en at je alleen maar maaltijdsalades? Ik ben dol op op maaltijdsalades. Zeker op zomerse dagen maak ik die het liefste klaar. Een van mijn favorieten is deze maaltijdsalade met gerookte kip, noten en dadels. Super simpel te maken en ook nog eens erg lekker.

De Cadac safari chef 2 lite, een multifunctionele barbecue voor op vakantie

En we gingen natuurlijk barbecueën met onze nieuwe aanwinst de Cadac safari chef 2 lite. Dit is een lichtgewicht gasbarbecue die door zijn handzame model ideaal is voor op de camping, maar ook prima in de tuin te gebruiken is. In deze blogpost vertel ik waarom ik zo enthousiast ben over deze multifunctionele barbecue.

8 dingen die je beter niet kunt doen als je in Rome bent

Nu er steeds meer versoepelingen komen denk je misschien ook weer eens aan een stedentrip naar een buitenlandse stad. Bijvoorbeeld naar Rome. En als je dan toch in Rome bent dan wil je natuurlijk heel veel doen. Deze overweldigende stad schreeuwt om ontdekt te worden. En daar wil iedereen je bij helpen. Zo lijkt het tenminste. Op iedere straathoek staat wel iemand die je een dienst wil bewijzen. Maar of je daarvan gebruik moet maken is nog maar de vraag. Er zijn namelijk een aantal dingen die je beter niet kunt doen als je in Rome bent. Ik geef je 8 voorbeelden waar wij tegenaan liepen. Met daarbij natuurlijk een passend alternatief hoe je het wel kunt aanpakken.

Dit waren de artikelen van week 24. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.