voordelige treinkaartjes

Toen waren er weer voordelige treinkaartjes

Ik dacht dat ze nooit meer zouden komen: die voordelige treinkaartjes waar ik zo dol op ben. Voor de corona pandemie was er namelijk altijd wel een winkelketen die een dagkaartactie aanbood, waardoor je nooit mis hoefde te grijpen als je voordelig met de trein “de hort op” wilde gaan. Maar daarna werd het stil. Tot deze week er weer voordelige treinkaartjes werden aangeboden.

Eindelijk weer voordelige treinkaartjes

We hebben er even op moeten wachten maar het kan weer. Je kunt weer voordelig reizen met de trein. In de daluren betaal je voor een retourtje tussen twee stations naar keuze € 17,50. De tickets zijn doordeweeks zijn geldig tussen 9.00 en tussen 16:00 uur. Daarna kun je er weer vanaf 18:30 uur gebruik van maken. Trein je liever in het weekend? Dan is je ticket de hele dag geldig.

Het Dagretour Dal is te koop tot en met 31 augustus 2021 en te gebruiken tot en met 30 september 2021. Met uitzondering van 3, 4 en 5 september. Dit heeft te maken met de Formule 1 in Zandvoort.

Hoe kom je aan een Dagretour Dal ticket?

Je kunt dit voordelige treinkaartje kopen via NS.nl. Je moet dan wel aangeven op welke datum je van het kaartje gebruik gaat maken. Dus als je spijt hebt van je aankoop of er komt onverhoopt iets tussen dan heb je pech. Restitutie is na aankoop, oftewel je geld terug is niet mogelijk.

Dus als je van deze actie gebruik wil maken bestel hem dan op het laatste moment. Of kies bij de reisdatum voor Later bepalen. Als je je ticket via NS.nl bestelt dan ontvang je een e-ticket. Je kunt het ticket uitprinten of tonen op de smartphone (via de NS app).

Je kunt bij de reisdatum kiezen voor : ”Later bepalen”. En de Van en Naar Stations hoef je niet gelijk in te vullen. Je kunt dus op een later moment de uiteindelijke reisdatum en ook de Van en Naar Stations opgeven.

Vervoerders die meedoen met deze actie

Je kunt met het Dagretour Dal met vrijwel alle vervoerders en vrijwel alle treinen in Nederland reizen, mits deze op de door jouw gekozen route (deels) actief zijn. Je kunt dus ook met Arriva, Breng, Qbuzz, Keolis, R-net, Blauwnet en Connexxion reizen. Het treinkaartje is alleen geldig binnen Nederland.

Het kaartje geldt alleen voor de trein. Bus, tram en metro zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Uitgesloten zijn de Thalys, Eurostar en de Nightjet. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct – de snelle trein via de hogesnelheidslijn – dan betaal je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag. Ook bij gebruik van de Duitse ICE betaal je binnen Nederland een toeslag.

Ondanks dat de treinkaartjes wat duurder zijn geworden en de dalperiode flink is aangescherpt is het fijn dat de voordelige treinkaartjes er weer zijn.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.