Lees(ie) zondag week 27

Het is weer zondag en ook de schoolvakanties zijn begonnen. In deze Lees(ie) zondag vind je daarom een paar lekker leesbare artikelen om helemaal in de vakantiesfeer te komen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Gratis autobingo voor vakantie in eigen land

Hoera de zomervakantie is begonnen! Ga jij deze zomer met je gezin op vakantie in eigen land en wil je wat vermaak tijdens de autoreis? Download dan HIER deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis door Nederland voor je heb gemaakt.

Apparaten die het campingleven een stuk makkelijker maken

Ik kan het me bijna niet meer voorstellen maar toen ik begon met kamperen, toen ging ik met een shelter, waarin je niet eens kon staan op vakantie. Sliep ik op een flinterdun matje en hield ik mijn levensmiddelen koel met koelelementen. Tegenwoordig ga ik toch voor wat meer comfort. En gaan er ook apparaten mee die het campingleven een stuk makkelijker maken. Welke apparaten ons tijdens de vakantie vergezellen lees je in deze post.

8 Voordelen en handige tips voor vakantie in eigen land

‘We moeten op vakantie in eigen land dit jaar.’ Hoe vaak heb ik dat al gelezen. Het komt er zuchtend en steunend uit, waardoor vakantie in eigen land iets minderwaardigs lijkt te krijgen. Alsof je pas echt op vakantie gaat als je naar het buitenland gaat. Dit jaar vieren we misschien vakantie dichtbij huis en wordt dichtbij het nieuwe ver weg. En komen we op plekken die we anders misschien nooit gezien zouden hebben. Maar er zijn meer voordelen. In deze post vind je 8 voordelen én een aantal handige tips om van je vakantie in eigen land een groot succes te maken.

Als je in de zomervakantie wel naar het buitenland vakantie op wilt en je bent nog niet volledig gevaccineerd, dan kun je je gratis op het corona virus laten testen. Vanaf 1 juli kunnen vakantiegangers namelijk gebruikmaken van een gratis test. Hoe deze gratis PCR test voor vakantiegangers werkt, lees je in deze blog.

Zo maak je ook op de camping een lekkere cappuccino

Ook op de camping wil ik lekkere koffie. En dan het liefst een cappuccino met een dikke laag schuim. Maar een Nespresso-apparaat sleep ik niet mee als ik op vakantie ga. Hoewel er heel wat apparaten meegaan in de kofferbak van de auto, op de camping zet ik nog ouderwets koffie. Maar wel met opgeklopte melk uit mijn melkopschuimer.

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Wist je dat ik fan ben van de website Vakantieveilingen? Nee? Lees dan deze blogpost. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

5 Budgettips voor dagje Rotterdam

Een stedentrip hoeft niet duur te zijn. Besparen en toch dat weekendje weg naar een leuke stad gaan best samen met deze 5 tips, die je vindt in deze blog. Dit keer gericht op Rotterdam: een dynamische wereldstad aan het water. Waar altijd wat te beleven is.

Mijn nieuwe wandelschoenen van Decathlon

Als je gaat wandelen heb je niet zo veel nodig, dacht ik altijd. Een wandeling door de natuur kan gerust op mijn oude hardloopschoenen. Maar eigenlijk hebben die hun beste tijd gehad. En omdat ik toch regelmatig flinke wandelingen maak, besloot ik mezelf op een paar nieuwe wandelschoenen te trakteren. Maar wat zijn eigenlijk goede wandelschoenen? En waar koop je die? Ik help je op weg.

Rustpunt, een handige pleisterplaats op je fiets-of wandelroute!

Misschien ben je tijdens het wandelen weleens een bord tussen eikenhouten palen, met daarop het woord Rustpunt tegengekomen. En weet je niet waarvoor dat staat. In deze blogpost lees je alles over deze laagdrempelige voorziening die je vaak langs een fiets- of wandelroute vindt.

Dit waren de artikelen van week 27. Wil je niks missen of nog meer tips voor de zomer(vakantie)? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.