lees(ie) zondag week 30

Of je nou vakantie viert of geniet van een rustige zondag? Het is altijd leuk om wat blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag week 30 vind je daarom een paar lekker leesbare artikelen om helemaal in zomerse sferen te komen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Met de auto naar Antwerpen? Check je voertuig

Morgen ga ik samen met onze zoon een weekje naar Antwerpen. Met de auto, want het is maar een paar uur rijden. We boekten een leuk appartementje in het centrum en zochten uit waar we voordelig kunnen parkeren. Wat ik echter vergeten was, was om vóór dat we vertrekken onze auto te checken. De Antwerpse binnenstad en de Linkeroever zijn namelijk een lage-emissiezone (LEZ). Dit betekent dat vervuilende auto’s dit deel van de stad niet meer in mogen. Nu rij ik niet in een oude diesel of oldtimer, maar ik wil natuurlijk wel weten of onze auto aan de juiste eisen voldoet? In deze blog lees je hoe je jouw voertuig kunt checken.

Zomerse courgettesoep met tuinkruiden

Courgettes: ze zijn er nu volop. Je koopt ze voor een prikkie in de supermarkt en de courgetteplanten in mijn moestuin produceren er zoveel dat er niet tegenop te eten is. Maar wat moet je met courgettes? Nou een heleboel. Vandaar dat ik op mijn blog een aantal courgetterecepten ga delen. Om te beginnen deze zomerse courgettesoep met tuinkruiden.

Onder der loep: ANWB verkoopservice

Dit keer neem ik de ANWB verkoopservice “onder de loep”. Met de ANWB Verkoopservice kun je je auto verkopen, zonder dat je zelf moet onderhandelen met potentiële kopers. En dat is wel zo prettig! Maar hoe werkt deze verkoopservice? Wat kost het en kom je op deze manier echt van je auto af? Ik zoek het voor je uit. Maar ook of je met ANWB verkoopservice voordeliger uit bent dan wanneer je je auto via andere websites verkoopt.

De leukste blotevoetenpaden op een rijtje

Blote voetenpaden worden steeds populairder. En er komen er steeds meer. Want het is natuurlijk hartstikke leuk om op je blote voeten door de natuur te lopen en vaak liggen deze paden in de mooiste natuurgebieden. In deze blogpost de leukste blote voetenpaden op een rijtje.

10 Redenen om met de trein naar Parijs te gaan

Overweeg je om met de trein naar Parijs te gaan? Kies dan eens voor de trein. En dat is niet alleen omdat de treintickets voordelig zijn. Ik kan 10 redenen geven om met de trein naar Parijs te gaan.

Dit waren de artikelen van week 30. Wil je niks missen of nog meer tips voor de zomer(vakantie)? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.