Lees(ie) zondag week 31

Of je nou vakantie viert of geniet van een rustige zondag? Het is altijd leuk om wat blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag week 31 vind je daarom een paar lekker leesbare artikelen om helemaal in zomerse sferen te komen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

5 Tips voor een voordelige wintersportvakantie

Misschien raar om het midden in de zomer over wintersport te hebben. Toch is dit het moment om een wintersportvakantie te boeken. Maar de wintersportvakantie is een behoorlijke kostenpost. Vandaar dat ik in de loop der jaren een aantal tips heb verzameld die je wintersportverblijf een stuk voordeliger kunnen maken. Ook in het hoogseizoen. Want door bijvoorbeeld gebruik te maken van vroegboekkorting en een accommodatie te kiezen buiten het skigebied voorkom je dat de kosten “de pan uitrijzen”. In dit artikel zet ik 5 tips voor een voordelige wintersportaccommodatie voor je op een rijtje.

Wandelen in het Mullerthal

Zeg je Luxemburg, dan zeg je goedkoop tanken. Want ik zal eerlijk bekennen dat ik Luxemburg alleen kende van de goedkope benzine. Tot deze vakantie. Die wij voor een deel doorbrachten in Luxemburgs ‘Klein Zwitserland’ zoals het Mullerthal ook wel wordt genoemd. En daarvan is niets gelogen. Tussen Mullerthal en Consdorf vind je het mooiste onderdeel van de Mullerthal trail. En daar gaat deze blog over.

Street art in Antwerpen

Als je mij volgt op Instagram dan heb je vast meegekregen dat ik een paar dagen in Antwerpen was. In Antwerpen wandelde ik de street art tour, maar ook daarbuiten kwam ik verrassende kunstwerken tegen. Van sommige werken kun je op de website meer informatie vinden. Andere kunstuitingen zijn ook zonder toelichting leuk om te bekijken. In deze blogpost een greep uit het moois dat ik onderweg tegenkwam.

Geef zakkenrollers geen kans met deze 10 tips

Toen ik in Antwerpen was moest ik aan deze blog denken. Mijn beste vriendin was een paar jaar geleden, met haar vriend en een bevriend stel in Barcelona. Ze hadden het heerlijk gehad. Prachtig weer, veel gedaan. Kortom ze hadden genoten.“Ik moest nog aan je denken” zei ze, nadat ze had verteld wat ze allemaal gedaan hadden. “Hoezo?” vraag ik. “Nou over die zakkenrollers in Barcelona. We zijn namelijk gerold”. Maar hoe kun je voorkomen dat je gerold wordt? Ik geef je tien tips waar je op moet letten zodat je niet beroofd wordt.

Dit waren de artikelen van week 31. Wil je niks missen of nog meer tips voor de zomer(vakantie)? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

2 thoughts on “Lees(ie) zondag week 31

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.