Lees(ie) zondag week 32

Het is altijd leuk om wat blogs te lezen. Zeker als je op vakantie bent of geniet van een rustige zondag. In deze Lees(ie) zondag vind je daarom een paar lekker leesbare artikelen vol zomerse inspiratie. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Toen waren er weer voordelige treinkaartjes

Ik dacht dat ze nooit meer zouden komen: die voordelige treinkaartjes waar ik zo dol op ben. Voor de corona pandemie was er namelijk altijd wel een winkelketen die een dagkaartactie aanbood, waardoor je nooit mis hoefde te grijpen als je voordelig met de trein “de hort op” wilde gaan. Maar daarna werd het stil.

Maar nu zijn ze er weer. Met het Dagretour Dal ticket kun je voordelig reizen met de trein. En betaal je in de daluren voor een retourtje tussen twee stations naar keuze € 17,50. Meer weten? Lees dan deze blogpost.

5 Fijne campings voor vakantie buiten het hoogseizoen

Wat maakt een camping nou zo fijn? En waarom is de ene camping leuker dan de andere? Zocht ik vroeger op campings met vermaak voor de kinderen. Tegenwoordig stel ik toch andere eisen aan een tijdelijke vakantieplek. En ga ik het liefst naar een camping die ook buiten het seizoen wat te bieden heeft. In deze post vind je 5 fijne campings voor een vakantie buiten het hoogseizoen, in Nederland en niet ver over de grens. Die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn en waar ook je hond welkom is.

10 Gratis to do’s in Antwerpen

Vorige week was ik een paar dagen in Antwerpen. Een bourgondische stad, die eigenlijk vlakbij is. In nog geen 2 uur tijd reis je met de trein naar Antwerpen. Waar je op loopafstand niet alleen (betaalbare) hotels kunt vinden, maar ook leuke dingen kunt ondernemen. In deze blog 10 gratis to do’s in Antwerpen. En dingen die je met korting kan doen.

Kamperen met een caravan

Ik ben om! Als fervent tent-kampeerder ben ik gezwicht om in de vakantie met een caravan op pad te gaan. En daar was niet eens veel overredingskracht voor nodig. Ik zei gelijk JA. Want tijden veranderen. Zo ook mijn kijk op kamperen. En je wordt ouder Mam. Geef het maar toe. En dan ga je dingen in een ander perspectief zien. Dus ook kamperen met een caravan.

Ben je opzoek naar een handige barbecue voor op vakantie? Lees dan even verder. Sinds kort hebben wij een Cadac safari chef 2 lite. Een lichtgewicht gasbarbecue, die door zijn handzame model ideaal is voor op de camping. In deze blogpost vertel ik waarom ik zo enthousiast ben over deze multifunctionele barbecue.

Wat te doen bij onweer tijdens het wandelen

Toen ik laatst ging wandelen werd ik verrast door een onweersbui. En omdat ik vaak niet weet wat ik op zo’n moment moet doen schiet ik gelijk in de stress. Want wat moet je doen bij onweer? En hoe weet je hoe ver de bliksem verwijderd is? Voor deze blogpost heb ik daarom maar eens uitgezocht wat je moet doen bij onweer tijdens het wandelen.

Dit waren de artikelen van week 32. Wil je niks missen of nog meer tips voor de zomer(vakantie)? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.