lees(ie) zondag week 33

Of je nou geniet van de laatste vakantieweek of van een rustige zondag? Het is altijd leuk om wat blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag week 33 vind je daarom een paar lekker leesbare artikelen om helemaal in zomerse sferen te komen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Onder de loep: een auto huren

Een auto huren? Waarom zou je dat doen? Maar als je je auto niet iedere dag gebruikt en de meeste dagen werkloos voor de deur staat, dan is een huurauto een goed alternatief. In deze ‘onder de loep’ duik ik in de wereld van een auto huren. Waar kun je een auto huren, wat kost het en wanneer is een huurauto goedkoper dan een eigen auto? In deze blogpost zoek ik het voor je uit.

Op de fiets naar Giethoorn en weer terug

Bij Giethoorn denk je misschien niet aan fietsen. Toch kun je via een mooie route Hollands Venetië bereiken. Je fietst door een groot deel van Nationaal Park Wieden-Weerribben en je passeert een paar bijzondere waterdorpjes. Je kunt de route zelf uitstippelen aan de hand van het knooppuntennetwerk. Of je volgt de route die ik beschrijf in deze blogpost.

Voor- en nadelen van een Alles-in-1 pakket

Ik hing vandaag een half uur aan de telefoon met KPN. Want tijdens onze verhuizing – nu 2 jaar geleden – bleek dat ik onze e-mail niet had opgezegd. En hoewel ik dit e-mailadres nooit meer gebruik, wordt er toch nog een bedrag van onze rekening afgeschreven. Vervelend, maar ook verklaarbaar. Want toen we op het platteland woonden hadden we voor ieder digitaal onderdeel een aparte provider. En dan kan het gebeuren dat je vergeet er eentje op te zeggen. Maar nu we ‘in de stad’ wonen moet dát anders. Gelukkig is er op het gebied van internet tv bellen meer mogelijk. In deze blogpost die ik schreef i.s.m. T-Mobile lees je meer over de voordelen en de nadelen van een alles-in-1 pakket.

Kies je voor Whynot.com als je een hotel gaat boeken?

Whynot.com is een platform voor voordelige hotelaanbiedingen. Ik had er nog niet van gehoord, maar toevallig hoorde ik op de autoradio een commercial van Why not. Waarin het ging over lege hotelkamers die vanaf 30 euro van de hand gingen. Dat maakte mij nieuwsgierig. Eenmaal thuisgekomen ben ik gaan uitzoeken wat dit platform biedt. Ik ben namelijk altijd benieuwd hoe zoiets werkt en hoe voordelig je dan uit bent. Mijn bevindingen lees je hier.

6 Budgettips voor een paar dagen Parijs

Parijs is niet goedkoop. Dat weet iedereen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar budgettips voor een paar dagen Parijs. Want ook met een kleine beurs kun je van deze lichtstad genieten. Daarnaast zijn er ook gratis alternatieven voor de bekende bezienswaardigheden. Ik geef je  6 budgetvriendelijke tips voor een paar dagen Parijs.

Dit waren de artikelen van week 33. Wil je niks missen of nog meer tips voor de zomer(vakantie)? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.