Lees(ie) zondag week 34

Of je nou geniet van de laatste vakantieweek of van een rustige zondag? Het is altijd leuk om wat blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag week 34 vind je daarom een paar lekker leesbare artikelen om de zondag door te komen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Museumkaart vs BankGiro Loterij VIP-kaart

Vorige week zondag heb ik eindelijk weer eens gebruik gemaakt van mijn museumjaarkaart. Ik bezocht het Groninger museum waar ik eigenlijk nog nooit was geweest, maar dat echt de moeite waard is. Maar dat geldt voor meer musea. En als je een museumjaarkaart of een BankGiro Loterij VIP-kaart hebt, doe je dat eerder. Want je hoeft geen entree te betalen. Maar met welke kaart ben je het beste uit? Je leest het in deze blogpost.

Waarom Valencia zo leuk is

Het stond al een tijdje op mijn lijstje: een stedentrip naar Valencia, de derde stad van Spanje. Bekend om zijn sinaasappels, mandarijnen en paella. Maar ook om zijn prachtige architectuur, het lekkere eten, het heerlijke weer en het fijne strand. Allemaal ingrediënten die onmisbaar zijn voor een korte vakantie. Maar waarom is Valencia nog meer zo leuk? Dat lees je in deze blogpost.

Het Forum, spraakmakend gebouw in de binnenstad van Groningen

Ben je op zoek naar een uitkijkpunt in Groningen, dat ook nog eens gratis te bezoeken is? Vanaf het Forum, een spraakmakend gebouw in de binnenstad van Groningen, heb je niet alleen een fantastisch uitzicht over de stad Groningen. Het is ook een plek waar je de krant kan lezen, kan studeren maar ook voor een hapje en drankje kun je er terecht. Kortom een bijzonder gebouw waarover de meningen nogal verdeeld zijn. Lees er alles over in deze blogpost

3 Verrassende wandelingen in het Moezeldal

Nog een weekje en dan gaan we op vakantie. Heb je binnenkort ook vakantie en weet je nog niet waar je naartoe zal gaan? Het Moezeldal is een prachtig gebied om te wandelen. Zeker in de nazomer. Vanaf vakantiepark Sonnenberg starten 3 wandelingen, die je in een paar uur kunt lopen. En die alle drie een verrassing voor je in petto hebben. In deze blogpost kun je er van alles over lezen.

Zelfservice bij de OV-fietsverhuur. Hoe werkt dat?

Tegenwoordig kun je ook op kleine stations een OV-fiets huren. En dat is handig. Want als je een stad wilt verkennen of als je je niet blauw wilt betalen aan parkeren, dan is een OV-fiets een uitkomst. En het huren van zo’n fiets is reuze makkelijk. Ook als er niemand is om je hierbij te helpen. Maar hoe werkt die zelfservice bij de OV-fietsverhuur? Ik leg uit hoe dat werkt.

Dit waren de artikelen van week 34. Wil je niks missen of nog meer tips voor de zomer(vakantie)? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.