Lees(ie) zondag week 35

De zomer is nu officieel voorbij en ook de laatste schoolvakanties zijn ten einde: tijd om je op te maken voor het gewone leven. In deze Lees(ie) zondag week 35 vind je daarom artikelen die je helpen om de draad weer op te pakken, maar ook handige tips om nog even van de nazomer te genieten. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Camper huren? Er is altijd een camper die bij jou past

Als je deze blog leest dan ben ik op vakantie. Mét een camper. Want na 2 vakanties een caravan geprobeerd te hebben, hebben we nu een camper gehuurd. Wil jij ook eens een camper huren, maar weet je niet welk type camper bij jou en je gezinssituatie past? In deze blogpost krijg je antwoord op heel veel vragen.

10 Tips waarmee je voorkomt dat de accu van je e-bike te veel verbruikt

Een fietstocht is altijd een goed idee om het vakantiegevoel vast te houden. Zeker op een e-bike. Maar hoe kun je het verbruik van je accu te verlagen? In deze blogpost vind je 10 handige tips waarmee je kunt voorkomen dat de accu van je e-bike te veel verbruikt.

Help! Ons bed past niet door het trapgat

Verhuizen lijkt een peulenschil als je een verhuisbedrijf inschakelt. Toch kun je ook dan voor verrassingen komen te staan. Want toen wij verhuisden van een woonboerderij naar een twee-onder-een-kapwoning, kwamen we erachter dat ons bed niet door het trapgat kon. En daar had niemand op gerekend. Wat nu?

De postzegelcode: dé oplossing als je geen postzegels in huis hebt

Als je geen postzegels in huis hebt kan een postzegelcode uitkomst bieden. Je koopt online een postzegelcode die je op de plek schrijft waar je anders een postzegel plakt. Je brief of kaart kan daarna gelijk in de brievenbus. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blogpost.

Wat je zeker moet doen tijdens je dagje Amsterdam

Dagje Amsterdam? Het kan weer. Als je besluit een dagje Hoofdstad te gaan doen, ga dan ook naar De 9 Straatjes. Mensen zeggen weleens dat als je niet in De 9 Straatjes bent geweest, je niet in Amsterdam bent geweest. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de Wallen, de Jordaan, maar ook voor die ene kapper in Amsterdam Zuid. Dus als je toch in Amsterdam bent werk dit lijstje dan even af.

Dit waren de artikelen van week 35. Wil je niks missen of wil je meer tips voor de nazomer? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.