Lees(ie) zondag week 39

Het is weer zondag: lees(ie) zondag. In deze lees(ie) zondag week 39 kun je weer een paar leuke artikelen vinden. Bijvoorbeeld over handige apps, waarmee je altijd een voordelige benzinepomp kan vinden. En wat dacht je van een artikel over de leukste Europese kerstmarkten. En nu we het toch over Europese steden hebben. Ik neem ook de 5 daagse stedentrip met de trein “onder de loep”. Lees dus lekker verder en geniet van de zondag.

Hoe je met deze handige apps een voordelige benzinepomp vindt. Ook in het buitenland

De benzineprijzen rijzen tegenwoordig de pan uit. Zeker als je langs de snelweg moet tanken, betaal je de hoofdprijs. Maar hoe weet je waar je voordelig kunt tanken als je onderweg bent? In deze blogpost laat ik zien hoe je met deze handige apps een voordelige benzinepomp vindt. Ook in het buitenland.

Dit vinden reisbloggers de leukste kerstmarkten

Kerstmarkten; straks zijn ze er weer. Maar welke kerstmarkten zijn echt leuk of net een beetje anders dan het standaard aanbod van Bratwurst en Glühwein? Daarom vroeg ik een aantal reisbloggers welke kerstmarkten zij leuk vinden en waarom. Een overzicht van de leukste kerstmarkten mét de leukste tips en to do’s vind je in deze blogpost.

Workation in je eigen chalet

Nu we meer thuiswerken ga ik steeds vaker wandelen. En dan het liefst in het bos. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends vroeg of tijdens de lunchpauze met de hond een lange wandeling te maken. Om daarna met frisse moed achter mijn laptop te kruipen en een stukje te typen voor mijn blog. Wat eigenlijk ook heel goed zou kunnen is een eigen (vakantie) chalet in de natuur. In deze blog kun je lezen waarom een eigen chalet niet alleen leuk is. Maar ook een slimme keuze kan zijn.

Onder de loep: stedentrip met de slaaptrein + 2 hotelovernachtingen

Toen ik boodschappen deed bij AH viel mijn oog op de 5-daagse premium stedentrip met de slaaptrein inclusief 2 hotelovernachtingen. Vandaar dat ik deze actie van Ticket deals “onder de loep” ga nemen. Ik ga uitzoeken naar welke steden je kunt reizen, hoe je kunt reserveren en wat deze stedentrip kost als je alles bij elkaar optelt. Maar ook hoe gebruiksvriendelijk de website is. En ik ga natuurlijk kijken of er geen addertjes onder het gras zitten als je via de GreenCityTrip “de hort op wilt gaan”.

Heb je geen zin in een georganiseerde trip naar een Europese stad of wil je zelf een stedentrip samenstellen? In deze blogpost staan ook een aantal voordelige aanbiedingen.

11 Tips waarmee je kunt besparen op de kosten van je skipas

We kunnen niet alleen weer een kerstmarkt bezoeken. We kunnen ook weer op wintersport. Maar dan weet je ook dat de skipas de grootste aanslag is op je portemonnee. In populaire skigebieden betaal je al snel € 275,- als je een week gaat skiën. Dus is de vraag ‘Hoe kun je voorkomen dat de kosten de ‘pan uit rijzen?’ In deze post geef ik je 11 tips waarmee je kunt besparen op de kosten van je skipas.

Wintersport chalets in Oostenrijk

Dit waren de artikelen van week 39. Wil je niks missen of wil je meer tips om voordelig ‘de hort op te gaan‘? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.