Lees(ie) zondag week 40

Als je geniet van een rustige zondag dan is het altijd leuk om ook wat blogs te lezen. In deze Lees(ie) zondag week 40 vind je daarom een aantal lekker leesbare artikelen boordevol tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Marion stampt spinazie stamppot

Ik hou van stamppot. Het is dat er zo veel calorieën in zitten maar anders zou ik het een paar keer per week eten. En dan niet alleen de standaard zuurkool- of boerenkoolstamppot. Nee, er zijn meer stamppot recepten bij mij favoriet. Bijvoorbeeld deze stamppot met bladspinazie, geïnspireerd op een recept van Smulweb is niet te versmaden.

Waarom zou je je fiets verzekeren?

Vraag jij je ook wel eens af hoe groot de kans is dat je fiets wordt gestolen? Ik eigenlijk niet. Totdat ik een belletje van zoonlief kreeg omdat zijn fiets niet meer voor zijn studentenhuis stond. Gestolen. Ondanks dat de fiets met een extra slot aan een paal vaststond, hadden fietsendieven toch kans gezien om het slot open te knippen en de fiets mee te nemen. Dag fiets! En de fiets was niet verzekerd. Want waarom zou je je fiets verzekeren?

2 Bijzondere wandelroutes op de Holterberg

Op de Holterberg kun je echt alle kanten uit. Vanaf het Natuurdiorama museum dat bovenop ‘de berg’ ligt, beginnen verschillende bijzondere wandelingen. Zo kun je de Canadaroute wandelen, maar ook het Wereldtijdpad. Wij kozen voor de Canadaroute maar kwamen heel toevallig ook op het Wereldtijdpad terecht. In deze blogpost kun lezen wat er zo leuk is aan deze wandelingen.

Onder de loep: gelijk oversteken service

Marktplaats is een nieuwe service rijker: de gelijk oversteken service. Deze service was er al een tijdje, maar omdat ik mijn Marktplaats aan- en verkopen altijd contant betaal, was deze nieuw voor mij. Want hoe werkt de gelijk oversteken service, hoe betrouwbaar is deze dienst van Marktplaats en is het wel veilig? In deze ‘onder de loep’ zoek ik dát voor je uit.

20 keer voordelig de hort op met seniorenkorting

Nu ik de 60 gepasseerd ben behoor ik tot de groep senioren. Natuurlijk is “age just a number” en wordt vriendelijk beweerd dat 60 het nieuwe 50 is. Het is toch, wat het is. Ik zit in de herfst van mijn leven. Gelukkig heeft ouder worden ook voordelen. Want hoewel je met 65 jaar nog niet met pensioen gaat, vanaf je 55-ste verjaardag kun je al profiteren van seniorenkorting. En dat is een prettige bijkomstigheid. Want met seniorenkorting kun je voordelig de hot op.

Treinrondreis.nl: voor als je niet zelf je treinreis wil uitstippelen

Zeven jaar geleden stopten wij als gezin met kamperen. En werd de daaropvolgende vakantie een stedentrip naar Berlijn. Met de trein. We boekten zelf een hotel en de treinreis via NS international. Maar dat had ook anders gekund. Bij Treinrondreis.nl kun je terecht als je niet zelf je treinreis wil uitstippelen. Ook als je kiest voor een stedentrip naar Berlijn, Praag of Parijs. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blogpost.

Hoe je online kunt bestellen zonder verzendkosten te betalen

Hou jij ook zo van online shoppen? Je kunt je bestelling doen op het moment dat het jou uitkomt, je hoeft er de deur niet voor uit dus heb je ook geen last van boodschappen ergernissen. Bovendien is de online shop altijd open en vaak heel overzichtelijk. Maar soms duurt het wel een paar dagen voordat je je bestelling in huis hebt en betaal je vaak ook verzendkosten, waardoor je aankoop toch weer duurder wordt. Hoe je online kunt bestellen zonder verzendkosten te betalen lees je in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 40. Wil je niks missen of nog meer tips om de week leuk door te komen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.