Lees(ie) zondag week 42

In deze Lees(ie) zondag week 42 vind je weer een aantal tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Hollandse kijk op de Friese Wouden

Vorig weekend schoten de bezoekersaantallen door het plafond. Hoe dat kwam? In het programma Koffietijd van de vrijdag daarvoor, was een item geheel gewijd aan recreatiemogelijkheden in de provincie Fryslân. En dan gaan kennelijk veel mensen op zo’n onderwerp googelen. Met het positieve resultaat dat heel veel mensen ook deze blogpost gingen lezen!

Hoe jij door dynamische skipasprijzen voordeel kunt behalen

De skipasprijzen voor skiseizoen 2021/2022 zijn bekendgemaakt lees ik in de nieuwsbrief Snowplaza. Maar ik zie ook dat veel skipassen komende winter weer duurder zijn geworden. Gelukkig is er ook goed nieuws. Want steeds meer skigebieden werken met een dynamisch prijssysteem. Hoe jij door dynamische skipasprijzen voordeel kunt behalen lees je in deze blogpost.

7 Tips voor een geslaagde wandeldate

Plan jij weleens een wandeldate, nu het best ingewikkeld is om in de horeca met elkaar afspreken? Samen wandelen is dan een leuk alternatief. Je bent in de buitenlucht, ontdekt een nieuwe omgeving en je bent ook nog eens in beweging. Bovendien is het heel ontspannend om wandelend bij te praten. Dus als je op wandeldate gaat, maak er dan een feestje van. Met deze tips gaat dat zeker lukken.

Lidl Plus: een app die echt voordeel oplevert

Ik had de Lidl Plus app al een tijdje op mijn telefoon, maar er nog nooit iets meegedaan. Totdat ik zag dat steeds meer mensen tijdens het afrekenen hun telefoon voor de scanner hielden. Toen viel bij mij het kwartje. Want de Lidl Plus app is een digitale klantenkaart die echt voordeel oplevert. In deze post vertel ik waarom.

Algemene banners

Een frisse kijk op: stadswandeling in Meppel

Ik woon nu 2 jaar in Meppelen ik moet zeggen: het is een leuke plaats. Wil jij ook op een leuke manier kennismaken met het rijke handelsverleden van Meppel? Maak dan eens een stadswandeling. Bijvoorbeeld de Van Weversdoek tot Everdoek route van het Recreatieschap Drenthe. Tijdens deze stadswandeling van 2,5 kilometer, maak je kennis met de historische binnenstad van Meppel, de grachten, oude pakhuizen en de Meppeler toren. In deze blogpost lees je er alles over.

Stadswandeling Appingedam: het Venetië van het Noorden

Maar er zijn meer leuke steden om te ontdekken. Appingedam is ook zo’n stad om eens te bezoeken. Maak eens een stadswandeling door deze ooit zo bloeiende handels- en vestingsstad. En ontdek of Appingedam de titel ‘Het Venetië van het Noorden’ eer aan doet, of dat dát toch te hoog gegrepen is!

Dit waren de artikelen van week 42. Wil je niks missen of nog meer tips om de week leuk door te komen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.