Lees(ie) zondag week 44

In deze Lees(ie) zondag week 44 vind je weer een aantal tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

De 10 mooiste wandelingen in het Dwingelderveld

Zondagmiddag tip: Wandelen in het Dwingelderveld, waar zo’n 60 kilometer aan rondwandelingen is uitgezet. De routes zijn gemarkeerd met paaltjes of zijn voorzien van een beschrijving. In deze post vind je de 10 mooiste wandelingen in het Dwingelderveld die ook toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens. Daarnaast is de hond vaak ook welkom.

Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit?

Ik hoef mijn mailbox maar open te doen of ik zie een hotelaanbieder voorbijkomen. De een nog voordeliger dan de andere. Maar omdat het aanbod nogal divers is en de bijkomende kosten nogal verschillen, is op het eerste gezicht niet duidelijk bij welke hotelaanbieder je het voordeligst uit bent. Ik heb daarom 16 hotelaanbieders met elkaar vergeleken en laat je in deze blogpost zien bij wie je het voordeligst kunt overnachten.

Waarom heb je in sommige landen een vignet nodig?

Nog even, dan gaan we op wintersport. Maar voordat we op reis gaan moet ik nog wel een vignet kopen. Want in landen als Oostenrijk en Zwitserland heb je een vignet nodig als je gebruik maakt van het buitenlandse wegennetwerk. Hiermee laat je zien dat je betaalt voor de aanleg en het onderhoud van de wegen.

Met de auto naar Antwerpen? Check je voertuig

Een weekendje of een paar dagen Antwerpen? Met de auto ben je er zo. Na een paar uur rijden waan je je gelijk in een andere wereld. Toch moet je niet vergeten om vóór vertrek je auto te checken. De Antwerpse binnenstad en de Linkeroever zijn namelijk een lage-emissiezone (LEZ). Dit betekent dat vervuilende auto’s dit deel van de stad niet meer in mogen. Hoe je kunt checken of jouw auto de binnenstad in mag lees je in deze blog.

Tosti met pit

Een tosti maken doen we allemaal weleens. Maar deze tosti met extra pit ken je vast nog niet. De ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis en je kunt er ook oud brood mee opmaken. En met dit recept kun je gelijk aan de slag.

Dit waren de artikelen van week 44. Wil je niks missen of nog meer tips om de week leuk door te komen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.