Lees(ie) zondag week 45

In deze Lees(ie) zondag week 45 vind je weer een aantal tips en inspiratie om de week leuk door te komen. Ook nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Waarom zijn er in de HEMA geen pashokjes?

Ik had een leuk rokje gezien bij de HEMA. Dat prima te combineren was met een trui dit ik al had. En omdat maat M altijd goed is waagde ik de gok en stopte ik het rokje in die maat in mijn mandje. Ik had het rokje eigenlijk even willen passen, maar dat kan niet in de HEMA. In de HEMA zijn namelijk geen pashokjes. Maar waarom eigenlijk niet? Het antwoord lees je in deze blog.

Goed nieuws! Volg je mijn Mam is de hort op, op Instagram en vind je het ook altijd zo’n gedoe voordat je het artikel kan lezen? Tegenwoordig vind je in een Instagram story een directe link. Als je daarop klikt kom je gelijk bij het artikel.

De Reestwalk: 3 wandelingen door het Reestdal

Vorige week zondag deed ik mee aan de Reestwalk: een jaarlijks wandelevenement georganiseerd door de Rotary in Meppel. Tijdens dit herfstevenement waren 3 wandelingen door het Reestdal uitgezet. Wil je ook in dit gebied wandelen? De landgoederenroute in de Wijk is een goed alternatief voor de Reestwalk.

5 Budgettips voor dagje Rotterdam

Een stedentrip hoeft niet duur te zijn. Besparen en toch dat weekendje weg naar een leuke stad gaan best samen met de volgende 5 tips. Dit keer gericht op Rotterdam: een dynamische wereldstad aan het water. Waar altijd wat te beleven is.

Gratis straatkunst in Groningen

Groningen is ook een leuke stad voor een weekendje weg. En dan is een stadswandeling altijd een goed idee. Vooral omdat je tijdens je wandeling of fietstocht door Groningen ruim 400 beelden en andere kunstuitingen kan tegenkomen. Variërend van street art tot prachtige kunstwerken. En die straatkunst is helemaal gratis te bewonderen. In deze blogpost heb ik 5 bijzondere kunstwerken heb ik voor je op een rijtje gezet.

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet te veel weg. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Dit waren de artikelen van week 45. Wil je niks missen of wil je nog meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.