Lees(ie) zondag week 46

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Deze week, we zitten al in week 46 krijg je van mij weer een paar tips en inspiratie om de week leuk door te komen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Waarom kiezen mensen voor een Bed & Breakfast?

Kijken jullie ook Bed & Breakfast dat op vrijdagavond wordt uitgezonden op NPO 1? Ik vind het reuze vermakelijk om te zien hoe (echt) paren elkaars B&B’s mogen beoordelen, maar ook enorm kunnen zeuren over allerlei pietluttigheden. Dus als het even kan zit ik klaar om me te verkneuteren bij het zien van alle verschillende etablissementen en over de eigenaars kan ik boekdelen schrijven. Zo ook in deze blogpost.

Goed nieuws! Volg je mijn Mam is de hort op, op Instagram en vind je het ook altijd zo’n gedoe voordat je het artikel kan lezen? Tegenwoordig vind je in een Instagram story een directe link. Als je daarop klikt kom je gelijk bij het artikel.

Maak je huis in 7 stappen klaar voor de verkoop

Als je je huis gaat verkopen dan is je huis verkoop klaar maken best een opgave. Want hoe maak je je huis klaar voor de verkoop als je niet beschikt over opruim skills, op het platteland woont, huisdieren hebt en ook gewoon wilt leven? Adem in, adem uit en volg deze 7 tips.

Welke vakantiesouvenirs moet je meenemen? En welke beslist niet

In populaire vakantiebestemmingen worden op iedere straathoek vakantiesouvenirs aangeboden. Zodat je na afloop van je vakantie een herinnering mee naar huis kunt nemen. Daarnaast zijn er in je vakantieland altijd dingen die ze in ons eigen land niet hebben of daar net iets lekkerder, beter of goedkoper zijn. Maar welke zoal?Welke souvenirs neem jij mee van vakantie?

5 Dingen die je niet moet vergeten tijdens een weekendje weg

Als ik een weekendje weg ga, of zoals afgelopen week, een weekje naar Oostenrijk dan zijn er altijd dingen die ik steevast in mijn koffer stop. Er zijn namelijk 5 dingen waar ik niet buiten kan en die ik altijd meeneem als ik “de hort op ga”.

Dit waren de artikelen van week 46. Wil je niks missen of wil je nog meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.