5 handige tips van Mam is de hort op

De laatste tijd zijn er heel wat nieuwe blogbezoekers bijgekomen en zijn mijn paginaweergaven als een raket omhoog gegaan. Helemaal top natuurlijk. Want ik vind het hartstikke leuk dat jullie wat aan mijn tips en trucs hebben. Om jullie een speurtocht langs alle artikelen die zijn verschenen te besparen, heb ik vandaag 5 handige tips op een rijtje gezet.

1. Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje?

Met de trein gaan is duur. Vandaar dat ik ervoor zorg dat ik altijd een voordelig treinkaartje heb. Als je regelmatig in de folder, op de website of Facebook pagina kijkt van winkels die voordelige treinkaartjes aanbieden of je abonneert op hun Nieuwsbrief dan mis je natuurlijk geen enkele aanbieding. Maar het kan een stuk eenvoudiger. Op Hoe kom je aan een voordelig treinkaartje? lees je hoe je altijd als eerste op de hoogte bent van voordelige treinkaartjesacties.

2. 10 redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren

Je zult niet de enige zijn die een portemonnee vol met kassabonnen heeft. Bonnetjes waar je eigenlijk niets mee doet en eigenlijk weggegooid kunnen worden. Niet doen! Waarom? Dat vertel ik je in 10 redenen waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren.

3. Kun je beschadigde VVV bonnen nog gebruiken?

Ik vond laatst een paar VVV-bonnen. Weliswaar flink gehavend omdat er ooit in mijn tas een flesje water is gaan lekken. Ook zitten ze hier en daar wat los, maar voor de rest zijn ze compleet. Maar zal ik deze bonnen nog wel kunnen gebruiken? Ik heb uitgezocht of dat kan en mijn ervaringen lees je in Kun je beschadigde VVV bonnen nog gebruiken?

4. Cashen met kleding die je toch niet meer aantrekt

Toen ik in mijn overvolle kledingkast keek zag ik verschillende kledingstukken die ik eigenlijk niet meer zal dragen. Gewoon omdat ik ze niet meer pas of omdat ze mij eigenlijk toch niet zo goed staan. Dus weg ermee. Natuurlijk kan ik mijn oude kleding in zo’n inzamelingsbak van het Leger des Heils doen maar ik kan ze ook inleveren. In Cashen met kleding die je toch niet meer aantrekt  lees je hoe oude kleding korting oplevert.

5. Bieden voor beginners

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet teveel weg. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips voor Bieden voor beginners kan het bijna niet mis gaan.

Dit is nog maar een kleine greep uit alle tips die ik op mijn blog Mam is de hort op heb geplaatst. Wil je geen enkele update missen? Volg mij dan op Facebook dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste tips en trucs. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.