Gratis autobingokaarten voor de reis door Europa (1)

Autobingokaarten voor de reis door Europa

Ga jij met je gezin de zomervakantie in het Zuiden doorbrengen en zie je als een berg op tegen die urenlange autoreis? Download dan snel deze gratis autobingokaarten, die ik speciaal voor de reis door Europa voor je heb gemaakt.

Autobingokaarten voor Europa

Je kent het wel. Je bent nog maar net onderweg naar je vakantiebestemming of vanaf de achterbank wordt ‘Zijn we er al bijna?’ geroepen. Eigenlijk is dit het moment om de autobingokaarten voor de reis door Europa tevoorschijn te halen.

Op mijn blog vind je trouwens bingokaarten in verschillende uitvoeringen. Zoals autobingo voor een vakantie in eigen land. Maar ook voor als je op wintersport gaat, kun je toepasselijke autobingokaarten downloaden.

Autobingokaarten voor de reis door Europa

Gratis autobingo voor de zomervakantie

Maar deze autobingo is speciaal afgestemd op de reis richting het Zuiden. Dus bingokaarten met plaatjes van campers, windmolens, boerderijdieren, velden met lavendel, zonneparken en zonnebloemen en natuurlijk heb ik ook plaatjes van bekende fastfood restaurants gebruikt. De autobingo bestaat uit 4 kaarten met daarop verschillende afbeeldingen.

Autobingokaarten voor de reis door Europa

De spelregels

Je kunt de autobingo spelen met 2, 3 of 4 personen want voor iedere speler is er een andere kaart. Tijdens de reis kijk je of je dingen ziet die overeenkomen met de afbeeldingen op de kaart. Zie je iets wat op jouw kaart staat (bijvoorbeeld een viaduct), streep die dan door. Wie het eerst zijn/haar kaart vol heeft, is de winnaar.

Spreek voor je begint even de spelregels door. Want reken je het goed als een speler alleen een zwarte auto ziet. Of moet het een zwarte Mercedes zijn. Je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt.

Download deze gratis autobingokaarten voor Europa

Heb jij binnenkort een lange autoreis voor de boeg en ben je op zoek naar wat afleiding voor je kroost? Download dan snel deze 4 gratis autobingokaarten voor een reis door Europa -> die je zelf kunt uitprinten. Je kan de autobingo ook op je telefoon spelen. Klik dan op bovenstaande afbeeldingen, download de afbeeldingen en sla deze op, in je telefoon.

Ik wens je een gezellige reis met veel speelplezier.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.