dierentuin dagje voordelig

Dagje voordelig naar de dierentuin met AH

Vorige week was ik jarig. Maar omdat ik niet zo van feestjes hou (althans niet van feestjes die om mij draaien) vierde ik mijn verjaardag tijdens een weekje wintersport samen met ons gezin.

Toch wil ik wel even stilstaan bij dit heuglijke feit. Nou ja, stilstaan is niet het juiste woord. Het lijkt mij leuk om met bepaalde mensen iets te gaan doen vanwege mijn zestigste verjaardag. Bijvoorbeeld met mijn zoon een dagje naar de dierentuin.

Op safari in de Beekse Bergen

Het lijkt mij namelijk leuk om samen met hem in de Beekse Bergen  “een dagje op safari” de te gaan. We hebben samen een oude Volkswagen Beetle en om daarmee over uitgestrekte savannes en door prachtige bosgebieden te rijden en ook nog eens “wilde dieren” te spotten lijkt ons beiden leuk. Dus dit uitstapje wil ik met hem maken.

Toevallig vond ik in de brievenbus de folder van AH met daarin een aanbieding van een dagje lekker voordelig naar de dierentuin. En laat naast Diergaarde Blijdorp, Aqua Zoo, Dierenrijk en ZooParc Overloon ook de Beekse Bergen aan deze actie meedoen.

Dagje voordelig naar de dierentuin met AH

Met deze actie krijg je tot 50% korting op een dagje naar de dierentuin en kun je al vanaf € 9,95 een ticket kopen. De tickets voor de Beekse bergen zijn wel wat duurder. Maar €13,00 voor een toegangsbewijs is toch de helft goedkoper dan de normale prijs van € 26,00

Wil je gebruikmaken van deze actie? Ga dan naar de website van AH.nl  dan kom je automatisch op de juiste pagina terecht. En kun je gelijk een keuze maken tussen de 5 dierentuinen die meedoen.

Klik je op Safaripark de Beekse Bergen dan kom je op een pagina met interessante weetjes en hoe je de tickets kunt bestellen.

Je komt dan op een scherm waarin je je naam en adresgegevens kunt invullen. Als je die gegevens hebt ingevuld word je vanzelf naar de betalingspagina geleid. Na betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Dit geprinte e-ticket  geeft  je toegang tot Safaripark Beekse Bergen.

Wat mij opviel in het online bestelproces is dat, nadat je het aantal personen hebt aangeklikt,  er om een voucher- of actiecode wordt gevraagd. Die je natuurlijk niet hebt als je vanachter je PC een bestelling wilt doen. Ik heb dit genegeerd en zonder een code in te vullen op bestellen gedrukt.

Handig om te weten

  • De tickets zijn te koop t/m zondag 24 februari 2019 en zijn geldig t/m 31 mei 2019. De einddatum van de tickets kan niet worden verlengd.
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
  • Tickets zijn geldig voor een persoon vanaf 3 jaar.
  • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
  • Een uitrijmunt is niet inbegrepen. De parkeerkosten  van €9,50 komen er dus nog bij.

Zijn er op dit moment nog meer dierentuinacties?

Hoewel ik dit een leuke en ook voordelige actie vind, ga ik toch even kijken of er nog meer organisaties zijn die korting geven op dierentuinen zoals de Beekse Bergen. Maar hoe ik ook zoek, op dit moment is er alleen de actie van AH.

Tip: Hou ook de website van de ANWB in de gaten houden of waag een gokje wagen bij Vakantieveilingendie af en toe een Dag op safari in Beekse Bergen voor 2 personen aanbiedt.

Wat vind jij van deze dierentuinactie van AH?

 

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.