Mam is de hort op kun je ook op Instagram vinden. Als je een kijkje in mijn leven wilt nemen zou ik dat zeker doen. Want ook als ik niet de hort op ben zijn er momenten die ik op de foto vastleg en waar een verhaal aan kleeft maar geen blog. Vandaag een terugblik op de maand juli in instagram foto’s.

Het is niet wat je denkt dat het is

Het is niet wat je denkt dat het is, is de kracht van Escher. Een kunstenaar die werkt met geometrische vormen en hiermee afbeeldingen creëert die de werkelijkheid overstijgen. Die een illusie oproepen. En dat is hier goed gelukt.

Op deze straattekening, die je vindt bij de ingang van het Fries museum in Leeuwarden, lijkt het net alsof onze zoon die op een tafeltje staat, onze dochter die op een koort balanceert, wil redden. Een prachtige foto van mijn kinderen, gemaakt in het centrum van Leeuwarden.

Het is niet wat je denkt dat het is

Hier word ik blij van

Dit zomerse plaatje stond op de voorpagina van de Hallo Jumbo; van de gelijknamige supermarkt. Deze foto van een oude Volkswagen Beetle  deed mij denken aan de foto van de zwart-wit fotochallenge waaraan ik eind vorig jaar meedeed. En waarvoor ik de kerstboom op mijn eigen Volkswagen Beetle legde.

Hier word ik blij van

Laat de gasten maar komen

Mijn tuin staat nog wel eens model in de stukjes die ik schrijf. Zoals de gesponsorde post over tuinmeubelen van  Biano.nl Maar deze zondag is mijn tuin feestelijk gestyled voor een familiebarbecue ter ere van onze zilveren bruiloft.

Dit was mijn terugblik op de maand juli.  Wil je meer foto’s zien? Volg Mam is de hort op dan op Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “De maand juli in instagram foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.