De HotelWeek is er binnenkort weer!

De HotelWeek is er binnenkort weer!  Hoewel de data van HotelWeek 2020 nu nog niet bekend zijn is het wel dat het handig om de website van HotelSpecials in de gaten te houden. Zeker als je in de maanden januari en februari 2021 voor een fractie van de (normale) prijs in een luxe hotel wil slapen.

Wat is de HotelWeek?

De HotelWeek is voor hoteliers een perfecte mogelijkheid om in te spelen op de komende wintermaanden, waarin de vraag naar hotelkamers lager is. Voor hotelgasten, zoals jij en ik is het een ideale gelegenheid om deze winter voordelig ertussenuit te gaan.

In het artikel 4 tips om voordelig in een luxe hotel te overnachten vertel ik welke mogelijkheden er naast de HotelWeek nog meer zijn.

Voordelig overnachten tijdens de HotelWeek?

Tijdens HotelWeek krijg je de kans om jouw favoriete 4 en 5 sterrenhotels te boeken voor een fractie van de prijs. Want in de maanden januari en februari kun je in een select aantal Nederlandse 4 en 5 sterrenhotels voor slechts €50,– of €70,– per nacht slapen. En dat is altijd inclusief ontbijt.

Omdat ik geabonneerd ben op de Nieuwsbrief van Hotelspecials heb ik al een korte preview kunnen meepikken. En heb ik nu al gezien welke hotels er dit jaar meedoen met de actie. En ik ben blij verrast.

De HotelWeek tijdens de corona crisis

Heb jij ook zin om ‘de hort op te gaan’ maar twijfel je of dát wel kan. De Nederlandse hotels zijn geopend maar hanteren wel bepaalde maatregelen. Je moet er dus rekening mee houden dat de faciliteiten open zijn maar dat er wordt gewerkt met tijdschema’s. Bijvoorbeeld bij het ontbijt. En dat je voor het diner moet reserveren. Maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Wil jij in de wintermaanden ook voordelig luxe overnachten? Hou mijn blog dan in de gaten. Of schrijf je in voor voor nieuwsbrief van Hotelspecials.

Gerelateerde berichten

9 gedachten over “De HotelWeek is er binnenkort weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.