Shopkorting.nl

Dit had ik eerder moeten weten over Shopkorting.nl

I love online shoppen. Het is lekker overzichtelijk, je kunt op ieder moment van de dag je bestelling doen en je spullen heb je zo in huis.  Daar hou ik van. Maar wist jij dat als je via Shopkorting.nl je aankoop doet in je favoriete winkel, je ook nog eens spaartegoed opbouwt? Dat je kunt laten uit betalen op het moment dat jij dat wilt?

Ik wist dat niet. Daarom duik ik in dit platform om te zien welke winkels er meedoen, hoe je unieke kortingscodes kunt bemachtigen en hoe je geld terug krijgt als je via Shopkorting een bestelling plaatst.

Wat is Shopkorting.nl?

Shopkorting.nl is een cashback platform waar je niet alleen unieke kortingscodes en acties vindt, maar ook nog eens geld terug krijgt als je via dit platform een bestelling plaatst. Het platform is enorm populair en dat snap ik wel. Je kunt namelijk bij ruim 1.600 winkels shoppen waaronder hele bekende zoals Bol.com en MediaMarkt. Maar ook Hotels.com en Expedia doen mee.

Kortom websites waar ik zelf fan van ben. En als het om korting gaat dan ben ik er natuurlijk als “de kippen bij”. Daarnaast kost het lidmaatschap helemaal niks en kun je jouw gespaarde tegoed uit laten betalen wanneer jij dat wilt.

Hoe werkt het?

Ben je net als ik nieuw op deze website, neem dan rustig de tijd om alle informatie in je op te nemen. Het aanbod winkels en kortingen is namelijk nogal overweldigend. Laat je daarom eerst uitleggen hoe het werkt.

Op de website wordt puntsgewijs en doormiddel van een handige video uitgelegd hoe Shopkorting.nl werkt. Daarnaast laten zij met een voorbeeld zien waar je op moet letten als je via deze site een aankoop doet in je favoriete webshop.

Wil je vervolgens lid worden? Klik dan op de roze banner die je gelijk naar het aanmeldingsprogramma leidt. Aanmelden gaat heel eenvoudig. Dit kan met je Facebookaccount, maar ook met je e-mailadres en wachtwoord. Daarna moet je wel akkoord gaan met het privacybeleid en de voorwaarden en moet je toestemming geven dat Shopkorting je 3 keer per week de nieuwsbrief stuurt met acties van aangesloten webwinkels.

Hoewel ik geen fan ben van Nieuwsbrieven ga ik hiermee wel akkoord. Want er kan zomaar een leuke aanbieding tussen zitten en je kunt je op elk moment afmelden.

Ik heb me aangemeld!

Terwijl ik deze blogpost schrijf heb ik mijzelf aangemeld en ik moet zeggen: het is heel eenvoudig en snel geregeld. Ik ontving gelijk een mail met een link om mijn persoonlijke account te activeren. En vanaf nu ontvang ik exclusieve korting op al mijn online aankopen.

Shopkorting.nl cashback

Vergeet niet om je profiel af te maken, want dan kunnen zij jou de meest relevante aanbiedingen tonen en ervoor zorgen dat je wordt uitbetaald. Vul dus ook je gegevens en je rekeningnummer in en de voorkeuren waarover je informatie wil ontvangen.

Korting op reizen, slapen, eten & drinken

Je snapt natuurlijk dat ik gelijk ben gaan kijken wat deze site aan voordeel biedt als het om reizen, slapen, eten & drinken gaat. Nou ik was blij verrast! Als ik in de categorie Vakanties kijk, verschijnen er meer dan 10 pagina’s aantrekkelijke aanbiedingen!

Boek ik via Shopkorting.nl een stedentrip bij  Expedia dan ontvang ik op de toch al gunstige pakketreizen ook nog eens 4,5% extra korting. Daarnaast bouw je spaartgoed op die je vanaf €10,– kunt laten uitbetalen.

Maar dat is nog niet alles. Naast de korting die je ontvangt als je via Shopkorting een tripje bij Expedia boekt, kun je bij elke boeking  punten sparen voor extra korting. Die je vervolgens kunt inwisselen voor extra korting op je volgende boeking. Net zoals je gewend bent als je rechtstreeks bij Expedia boekt!

Waarom heb ik dit niet eerder geweten?

Als ik dit lees dan heb ik dus veel geld laten liggen  als het om cashback gaat. Want als ik met mijn Shopkorting account een hotel of pakketreis bij Expedia had geboekt, dan had ik ook nog eens extra korting via Shopkorting.nl ontvangen.

Dus vanaf nu gaat “het roer om”. Voordat ik online ga shoppen check ik eerst op de website van Shopkorting.nl  of er van mijn favoriete winkel of boekingssite kortingscodes beschikbaar zijn. Want om zulke kortingen te laten lopen is natuurlijk hartstikke zonde.

Dit artikel is een samenwerking met Shopkorting.nl

Gerelateerde berichten

10 gedachten over “Dit had ik eerder moeten weten over Shopkorting.nl

  1. Toen ik 10 jaar geleden in Engeland woonde deed ik ook altijd aan cashback maar in Nederland begint het nu pas bekend te worden. Ga er toch eens een keer naar kijken!

  2. Zelf zie ik helaas door al deze sites en acties de bomen door het bos niet meer. Vind de betalingsdrempels vaak lastig te bereiken en dan blijkt alle inspanning voor niets. Ik hou het zelf liever bij offline shoppen, maar ben er wel een groot fan van om mijn supermarkt boodschappen online te bestellen ??

  3. Grappig, ik heb onlangs een blog geplaatst met 15 bespaartips waaronder cashback! Alleen niet met Shopkorting. Mijn favoriet is Cashbackxl. Die werkt sneller en heeft geen minimumbedrag aan uitkering, vandaar.

  4. Interessant zeg! Ik ga ook eens kijken. Ik ben net als jij allergisch voor nieuwsbrieven en ik deel mijn facebook ook niet graag met bedrijven, maar …. he… als de aanbiedingen het waard zijn… Who knows?!

  5. Ja ik ga met Lodi mee. Waarom heb ik dit niet eerder geweten haha. Ik doe zo’n beetje alles online. Ga ook de site eens bekijken. Thnx voor deze tip!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.