autobingo wintersport

Gratis autobingo voor als je op wintersport gaat

Ga jij in de vakantie met je gezin op wintersport en zie je enorm op tegen die urenlange autoreis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis naar de Alpen voor je heb gemaakt.

Autobingo om verveling tegen te gaan

In de tijd dat onze kinderen klein waren speelden wij tijdens een lange autorit altijd een spelletje autobingo. Eerst met een bingospel uit de winkel, waarmee zij goed moesten opletten of de dingen die op de afbeeldingen stonden ook in het echt voorkwamen. Maar toen ze ouder werden en onderweg bleek dat de plaatjes niet meer matchen met wat wij onderweg tegenkwamen, besloot ik om zelf een autobingo te maken.

Ik zocht op internet naar afbeeldingen die we op de route tegenkwamen, plakte de geprinte plaatjes op een A-4tje en klaar was Kees. Althans dat dacht ik. In de praktijk bleek echter dat als je een bingokaart had met plaatjes van grazende koeien, een auto met een boot erachter of met een rek vol fietsen, het heel lang duurt voordat je bingo hebt. Zo’n bingokaart is leuk voor de zomervakantie, maar in de winter heb je er weinig aan.

Gratis autobingo voor als je op wintersport gaat

Dus heb ik een autobingo gemaakt die speciaal is afgestemd op de reis richting de Alpen. Dus bingokaarten met plaatjes van auto’s met skiboxen, sneeuw bedekte bergen, maar ook verkeersborden en natuurlijk waarop de verwijzing naar de bekende fastfood restaurants staan.

De autobingo bestaat uit 4 kaarten met daarop verschillende afbeeldingen die je via deze link GRATIS kunt downloaden -> Autobingo voor als je op wintersport gaat. Als je op de link klikt zie je een PDF met 4 verschillende kaarten die je kunt uitprinten.

De spelregels

Je kunt de autobingo spelen met 2, 3 of 4 personen want voor iedere speler is er een andere kaart. Tijdens de reis kijk je of je dingen ziet die overeenkomen met de afbeeldingen op de kaart. Zie je iets wat op jouw kaart staat (bijvoorbeeld een viaduct), streep die dan door. Wie het eerst zijn/haar kaart vol heeft gewonnen.

Spreek voor je begint even de spelregels door. Want reken je het goed als een speler een auto met skibox ziet. Of moet het een rode auto met skibox zijn of een rode Volkswagen met skibox. Je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt.

Download deze gratis bingokaarten

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je zin in wat afleiding? Download dan deze PDF met 4 gratis bingokaarten -> Autobingo voor als je op wintersport gaat die je zelf kunt uitprinten. Je kunt de autobingo ook op je telefoon spelen. Klik dan op bovenstaande afbeeldingen, download de afbeeldingen en sla deze op, in je telefoon.

Ik wens je een gezellige reis met veel speelplezier.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.