autobingo Nederland-rood

Gratis autobingo voor vakantie in eigen land

Ga jij deze zomer met je gezin op vakantie in eigen land en wil je wat vermaak tijdens de autoreis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis door Nederland voor je heb gemaakt.

Autobingo om verveling tegen te gaan

In de tijd dat onze kinderen klein waren speelden wij tijdens een lange autorit altijd een spelletje autobingo. Eerst met een bingospel uit de winkel, waarmee zij goed moesten opletten of de dingen die op de afbeeldingen stonden ook in het echt voorkwamen. Maar toen ze ouder werden en onderweg bleek dat de plaatjes niet meer matchen met wat wij onderweg tegenkwamen, besloot ik om zelf een autobingo te maken.

Speelgoed

Gratis autobingo voor vakantie in eigen land

Dus heb ik een autobingo gemaakt die speciaal is afgestemd op de reis door Nederland. Dus bingokaarten met plaatjes van auto’s met caravans, koeien en paarden in de wei, maar ook verkeersborden en natuurlijk de verwijzing naar de bekende fastfood restaurants staan.

autobingo Nederland rood

De autobingo bestaat uit 4 kaarten met daarop verschillende afbeeldingen die je via deze link GRATIS kunt downloaden -> autobingo Nederland . Als  je op de link klikt zie je een PDF met 4 verschillende kaarten die je kunt uitprinten.

De spelregels

Je kunt de autobingo spelen met 2, 3 of 4 personen want voor iedere speler is er een andere kaart. Tijdens de reis kijk je of je dingen ziet die overeenkomen met de afbeeldingen op de kaart.  Zie je iets wat op jouw kaart staat (bijvoorbeeld een viaduct), streep die dan door. Wie  het eerst zijn/haar kaart vol heeft heeft gewonnen.

autobingo Nederland blauw (1)

Spreek voor je begint even de spelregels door.  Want reken je het goed als een speler een auto met caravan ziet. Of moet het een witte auto met caravan zijn. Je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt.

Download deze gratis bingokaarten

Ga jij binnenkort op vakantie en heb je zin in wat afleiding? Download dan deze PDF met 4 bingokaarten die je zelf kunt uitprinten. Je kunt de autobingo ook op je telefoon spelen. Klik dan op bovenstaande afbeeldingen, download de afbeeldingen en sla deze op, in je telefoon.

Ik wens je een gezellige reis met veel speelplezier.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.