VakantieBieb

Gratis leesplezier met de VakantieBieb

De VakanBieb is weer open! Dat wordt weer lekker lezen in de vakantie! Vanaf 1 juli kun je met de VakantieBieb-app alles lezen wat je maar wilt: spannende boeken, chicklit, literatuur en informatief. En dat is helemaal gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Daarnaast zijn er ook een aantal luisterboeken beschikbaar. Fijn voor onderweg naar je vakantieadres.

Gratis leesplezier met de VakantieBieb

De VakantieBieb is een cadeautje van de Bibliotheek om mensen kennis te laten maken met e-books en kinderen te stimuleren in de vakantie te blijven lezen. Deze actie geldt dus alleen voor e-books die je met de VakantieBieb-app gratis kunt downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store.

Let op! Voor het downloaden van de VakantieBieb-app heb je minimaal iOS 10 of Android 4.4+ nodig. Heb je onvoldoende ruimte op je telefoon of I-pad?  Bij Bol.com vind je e-readers in alle prijsklasses.

EreadersEreaders

Neem je favoriete schrijvers mee op vakantie

Zorg dat je je favoriete boeken downloadt vóór dat je met vakantie gaat? Dan heb je ze altijd bij de hand en lees je ze waar en wanneer jij dat wilt. Want voor het lezen van de e-books heb je geen internetverbinding nodig. Super handig voor als je de hort op gaat.

Voordelig vakantieabonnement

Lees je liever een “echt boek” of wil je tijdens je vakantie minder achter een scherm zitten? Het netwerk van bibliotheken in de provincie Friesland heeft in de zomermaanden een voordelig vakantieabonnement. Voor 3 maanden leesplezier betaal je slechts € 5,– .

  • In deze 3 maanden kun je per keer maximaal 10 boeken, tijdschriften of dvd’s lenen.
  • Je mag ze 4 weken houden en ook nog eens 2 keer verlengen!
  • En als jouw favoriete boek niet op voorraad is dan kun je dat gratis reserveren of aanvragen binnen het netwerk van Friese bibliotheken.
  • Het vakantieabonnement geldt alleen voor de bibliotheken in Friesland, het duurt 3 maanden en kun je afsluiten tot 31 augustus.
  • Na afloop stopt het abonnement automatisch.
  • De betaling van het vakantieabonnement gaat via iDeal.

Woon je in Friesland en wil je een zomer lang lezen? Klik dan op deze link en sluit gelijk een abonnement af.

De VakantieBieb vs. een vakantieabonnement

  • De VakantieBieb is gratis. Is de hele zomervakantie open, maar geldt alleen voor e-books die je via de VakantieBieb-app kunt downloaden. De VakantieBieb geldt voor heel Nederland.
  • Een Vakantieabonnement kost € 5,–. Je kunt dan gedurende 3 maanden boeken, tijdschriften en dvd’s lenen. Dus geen e-books. Het vakantieabonnement is alleen geldig bij Friese bibliotheken.

Maar welk abonnement je ook neemt. Ik wens je veel (voordelig) leesplezier.

Gerelateerde berichten

8 gedachten over “Gratis leesplezier met de VakantieBieb

  1. Heel het jaar lees ik nooit, enkel en alleen op vakantie. Nu ben ik 6 dagen weggeweest en er nog niet aan toegekomen haha oeps

  2. Handig! Ik ga eens kijken of er een leuk boek voor mij tussen zit. Ben dol op lezen, maar eigenlijk het allerliefst ‘echte’ papieren boeken. Maar voor een vakantie is een boek op je telefoon wel handig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.