city cheques

Hebben city cheques hun beste tijd gehad?

City Cheques zijn kortingsbonnen waarmee je in bepaalde plaatsen kunt profiteren van leuke aanbiedingen en kortingen in winkels, restaurants, theaters, musea en nog veel meer!

Pak je voordeel met City cheques

Toen ik vorig jaar in een brillenwinkel In Drachten was zag ik voor het eerst een boekje city cheques op de toonbank liggen. En omdat ik moest wachten op het bijstellen van mijn bril had ik ook nog even gelegenheid om erin te bladeren.
Ik was zo blij verrast met wat erin stond dat ik het boekje heb meegenomen om me er thuis eens in te verdiepen.

Met city cheques ontvang je namelijk bij een aantal winkeliers veel voordeel of kun je voordelig kennismaken met hun producten, vaak zelfs zonder een minimum aankoopbedrag. En de cheques zijn geldig tot het eind van het jaar en je kunt ze op veel plaatsen besteden, ook bij grotere ketens zoals HEMA, waar je 15% korting krijgt op bijna de hele aankoop.

boekje met city cheques Drachten
City cheques Drachten 2016

Terugloop van het aantal plaatsen dat meedoet

Hoorde in 2017 Drachten en nog 30 andere plaatsen tot de groep waar je aardig voordeel kon pakken. In 2018 zijn er nog slechts 9  steden waar je kortingsbonnen kunt inleveren. Hierdoor lijkt het dat City cheques haar beste tijd heeft gehad.

Want niet alleen het aantal plaatsen dat meedoet wordt minder. Ook op Twitter en op de Facebook pagina van City cheques worden nauwelijks nog berichten gepost.  Maar niet alleen op sociale media is het stil . Ook op de eigen website stoppen in december 2017 de berichten. Daarna is het gedaan met de aandacht voor het gidsje met kortingsbonnen.

Plaatsen die nog wel meedoen

Gelukkig zijn er nog plaatsen die wel meedoen. Zo kun je in Joure, Purmerend, Culemborg, Sliedrecht, Werkendam, Deurne, Weesp, Julianadorp en Helmond dit hele jaar de kortingsbonnen nog verzilveren.

Maar of deze plaatsen ook in 2019 nog mee doen is nog maar de vraag. Die ik in het nieuwe jaar hopelijk kan beantwoorden.

Wil je een paar keer per week tips voor simpel weg voor niet te veel? Volg Mam is de hort op dan op Facebook of op Twitter.

Heb jij weleens city cheques verzilverd?

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.