Ga ik deze zomer een zomerstop inlassen? Ja of nee? Even helemaal geen blog(stress) of heel ver vooruit plannen tijdens de vakantieperiode. Het klinkt aantrekkelijk maar ……… Ik doe het niet. Ik ga lekker door met bloggen deze zomer.

Waarom ik geen zomerstop inlas

Het is natuurlijk doodzonde om juist in de zomer geen tips op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer met jullie te delen. Maar ja, het is ook vakantie en dan zijn er weer andere dingen die ik doe.

Dan ben ik vaker buiten, dus minder achter mijn computer te vinden. Hoewel op hete zomerse dagen is het (qua temperatuur) binnen vaak beter dan buiten. Dus wat weerhoudt me om dan een zomerse blogpost te typen.

Natuurlijk ga ik deze zomer ook af en toe even “de hort op”. Maar daar hoef jij als lezer niet veel van te merken. Want blogberichten kan ik ook op van te voren schrijven en zo inplannen dat deze op het moment dat ik wil worden gepubliceerd. Lang leve de vooruitgang!

Genoeg leesvoer deze zomer

En mocht ik geen tijd, zin of inspiratie hebben dan is er altijd wel een ouder artikel dat ik met je kan delen. Genoeg leesvoer dus deze zomer.

En heb je doordeweeks geen tijd om mijn blogberichten te lezen. Dan is er Lees(ie) zondag waar je alle artikelen van afgelopen week nog even kunt teruglezen. Ook deze zomer. Dus eigenlijk hoef je niets te missen. Ook als ik stiekem toch een zomerstop zou inlassen.

P.s. Bedankt Ben voor de inspiratie voor dit artikel. Want door jouw artikel Boeiend bloggen tijdens de zomer kwam ik op het idee voor deze blogpost.

 

Gerelateerde berichten

14 gedachten over “Hou ik een zomerstop? Ja of nee?

  1. Ik heb ook geen plannen om een zomerstop in te lassen. De zon geeft me net meer inspiratie om te schrijven. Het is altijd fijn om meer te weten te komen over leuke uitstapjes.

  2. Ik ga ook gewoon door met bloggen, zonde om dat juist stil te gaan liggen. Denk dat er nu juist behoefte is om lekker even blij te lezen.

  3. Ik heb nog geen idee wat ik ga doen met mijn blog in de zomer. Ik ben al jaren niet meer gestopt.
    Vorig jaar zaten we in Macau met het gezin voor vijf weken en wilde ik sowieso het thuisfront op de hoogte houden.

    Wel goed dat je er zelf al wel over hebt nagedacht!

  4. Ik houd ook geen zomerstop, waarschijnlijk wel wat minder actief op mijn blog. Ook in de zomervakantie komen er nog aardig wat bezoekers op de blog.

  5. Zal allemaal een beetje afhangen van het weer zeker? Ik merk een enorm verschil in bezoekersaantallen alvast wanneer het mooi weer is!

  6. Slim idee van je, zo hou je de aandacht op de zondag nog even op je blog. Ik hou geen stop, maar plaatst wel iets minder post, puur omdat ik in de vakantie genoeg tijd met de jomegns door wil brengen. Ik zie altijd wel hoe het gaat lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.