Lees(ie) zondag kerstdagen

In deze Lees(ie) kerstdagen kun je alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen nog een keer teruglezen. Dus ben je op zoek naar winter(sport)tips, lekkere recepten of tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden? Lees dan even verder. Ik wens je fijne kerstdagen met veel leesplezier.

Ski’s huren. Doe je dat in Nederland of op je vakantieadres?

Ga je binnenkort op skivakantie en vraag je je af wat verstandiger is? Ski’s huren bij de sportwinkel in de buurt of toch op je wintersportadres? Omdat ik van beide mogelijkheden weleens gebruik heb gemaakt zet ik de voor- maar ook de nadelen van het huren van ski’s in Nederland en op je vakantieadres op een rijtje. Mijn bevindingen m.b.t. ski’s huren lees je in deze blog.

Vegetarische lasagne naar een recept van HelloFresh

Als je zin hebt in een makkelijke maaltijd dan kun je kiezen voor een kant en klare maaltijdbox zoals HelloFresh, waarmee je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel zet. Super makkelijk, maar niet goedkoop. Daarnaast heb je niet altijd zo’n gemaksdoos nodig om te genieten van de verrassende recepten van HelloFresh. Met spullen uit je eigen keukenkastje en wat verse producten uit de supermarkt zet je snel een op HelloFresh geïnspireerde maaltijd op tafel. Zoals deze vegetarische lasagne.

Haal meer uit je vakantiedagen met deze 3 tips

Het woord “leunstoelreiziger” heb ik niet zelf bedacht. Ik zag het woord in een mail met inspiratie, die je vakantiegevoel thuis bezorgen. Er zijn namelijk best veel dingen die je vanuit je luie stoel het vakantiegevoel bezorgen. Zoals inspirerende films, maar ook het lezen van een goed (reis)boek of om een virtuele tour door een museum te maken. Maar ook wereldse recepten die je thuis kunt bereiden, worden veel gepromoot. Kortom je kunt vanuit je luie stoel het vakantiegevoel beleven.

Tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden

De slogan ‘kerstboom eruit, kamerplant erin’ hoor je elk jaar, maar ik heb meer tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden. Want kamerplanten kopen in de winter lijkt mij geen goed idee, en ook zonder kamerplanten kun je de gezelligheid in huis terugbrengen. Maar hoe dan? Dat lees je in deze post.

Internationale treinreizen populair bij vakantiegangers. Welke zijn er?

Het aantal mensen dat met de trein op vakantie gaat naar het buitenland is flink gestegen. Door de chaos op de vliegvelden kiezen steeds meer vakantiegangers voor een internationale treinreis. De verwachting is dat die groei ook de komende tijd zal doorzetten. Maar welke internationale treinreizen zijn er allemaal? En wat zijn de verschillen? Dat lees je in Internationale treinreizen populair bij vakantiegangers. Welke zijn er?

Mijn 20 grootste ergernissen bij het boodschappen doen

Heb je net als ik ook zo’n een ontzettende hekel aan boodschappen doen? En ben je blij dat dát weer achter de rug is. Lees dan deze blog met Mijn 20 grootste ergernissen bij het boodschappen doen. Maar ik geef ook tips om het boodschappenleed te verzachten.

Dit waren de artikelen van week 51. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je gezellige kerstdagen, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.