Lees(ie) Nieuwjaar

Hoera de eerste post in 2023. Maar dit is ook een terugblik op alle artikelen die in week 52 zijn verschenen. Dus ben je op zoek tips voor leuke uitjes voor de kerstvakantie, leuke vakantieparken, hoe je ook na de feestdagen het decembergevoel kan vasthouden en hoe je meer uit je vakantiedagen kunt halen. Lees dan zeker verder. Ik wens je een fijne nieuwjaarsdag met veel leesplezier.

Budget parkeren in Amsterdam. Zo werkt het

Ga je in de kerstvakantie met de auto naar Amsterdam en wil je budget parkeren? Lees dan deze blog over Budget parkeren in Amsterdam. Zo werkt het. Aan de rand van onze hoofdstad kun je voordelig je auto kwijt bij een van de zeven P+R locaties. Een prima en voordelig alternatief voor een parkeerplaats in Amsterdam. En met het OV ben je zo in het centrum van de stad.

Tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden

Staat bij jou de kerstboom nog of ga je die vandaag aftuigen? Weet dan wel dat als de boom is afgetuigd en zijn weg heeft gevonden naar de groenbak, er een lege plek in je kamer ontstaat. En misschien ook in je hart. De feestdagen zijn nu echt voorbij. En daarvoor komt een lange januarimaand voor in de plaats. Je kunt op zo’n moment naar een tuincentrum rijden voor een paar nieuwe kamerplanten, die op dat moment hartstikke duur zijn. Maar ik heb meer tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden.

Haal meer uit je vakantiedagen met deze 3 tips

Het is nu hét moment om vakantieplannen te maken? En dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk uit je vakantiedagen halen. Want wil je langer of vaker op reis of moet je je vakantiedagen afstemmen met collega’s? Dan is het handig om eens goed naar je vakantieplanning te kijken. Op de reiswebsite Travel Hunter vond ik een handige berekening waarmee je meer uit je vakantiedagen kunt halen. Hoe je dat doet leg ik uit in deze blogpost.

Gevulde broodjes met ham en ui uit de oven

Wil je wel eens wat anders tijdens de lunch? Deze gevulde broodjes met ham en ui zijn een ideaal lunchrecept en ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Daarnaast zijn er ook veel variaties mogelijk. Dus deze gevulde broodjes zijn ook heel geschikt om restjes op te maken. Het recept vind je op mijn blog

Bieden voor beginners op Vakantieveilingen

Zit jij ook graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Ik wel. Ik ga het liefst voor niet te veel weg. Ik ben dan ook fan van de website Vakantieveilingen met 10.000 veilingen de grootste van Nederland. Want als je het bieden een beetje in je vingers hebt dan betaal je maar een paar tientjes voor een hotelovernachting en veel minder dan de normale prijs van een dagje weg. En bieden op deze site is heel eenvoudig. Met deze 6 tips kan het bieden op Vakantieveilingen bijna niet mis gaan.

Waarom een vakantiebungalow op een vakantiepark ook zonder kinderen een goed idee is

Een vakantiebungalow op een vakantiepark is altijd een goed idee. Omdat er niet alleen voor de jeugd van alles te doen is, maar ook voor de ouders. Want die worden nog weleens vergeten bij de keuze van een vakantieverblijf. Maar bij dit vakantiepark in Limburg is dat niet het geval. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leuke gezinsvakantie. Maar ook zonder kinderen is vakantiepark de Leistert een goed idee.

Onder de loep: de Ommetje-app

De Ommetje-app van de Hersenstichting staat centraal in deze “onder de loep”. Het is een app die mensen stimuleert om minstens 1 keer per dag een wandeling te maken van twintig minuten. Voor deze blogpost ga ik uitzoeken hoe de Ommetje-app werkt, of het installeren ervan een beetje eenvoudig is en waarom deze app zo populair is.

Dit waren de artikelen van week 52 en tevens de laatste van dit jaar. Komende maand vind je op mijn blog nog veel meer (budget)tips om het jaar goed, maar vooral leuk te beginnen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.