Lees(ie) zondag week 1

Ook in 2022 verschijnt er iedere zondag een Lees(ie) zondag. Een blog waarin alle stukjes van afgelopen week nog even worden samengevat. Want door het algoritme van sociale media zie je lang niet alles meer en zo kan gebeuren dat je een stukje hebt gemist. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Corona proof overnachten? Hier kun je terecht

Heb jij ook zo’n zin om er weer even tussenuit te gaan. Even lekker een weekendje weg. Gelukkig hebben steeds meer hotels en vakantiehuisjes maatregelen getroffen waardoor je toch veilig de hort op kan. Zo kun je een corona proof hotel boeken waar je veilig kunt overnachten en dineren. En zijn er vakantiewoningen waar de overdracht contactloos plaatsvindt. Maar er zijn meer plekken waar je zorgeloos buitenshuis kunt overnachten? Je leest het allemaal in deze post.

Basic Travel vakantiehuizen

Handige telefoonhoesjes voor als je ‘de hort op gaat’

Shop4hoesjes.nl vroeg mij of ik een blog wilde schrijven over telefoonhoesjes. Daar moest ik wel even over nadenken. Want waarom zou ik een blog over smartphonehoesjes schrijven? Als je een nieuwe smartphone koopt weet je toch welk hoesje je moet hebben voor je nieuwe model. Maar tegenwoordig is de keuze zo groot dat het lastig is om in het oerwoud van handige telefoonhoesjes het juiste model te kiezen. Vandaar deze blog, zodat jij gelijk op de hoogte bent van de nieuwste modellen én mogelijkheden.

Ontdek het Westerveld in 5 wandelingen

Als vrijwilliger bij het Recreatieschap Drenthe doorkruiste ik de oostkant van het Westerveld. Zo kwam ik op wandelroutes die ik anders nooit had ontdekt. Ik wandelde door oeroude bossen, over zandverstuivingen en heidevelden. Maar ik ontdekte ook kleine paadjes met een verhaal. In deze post zet ik de leukste wandelingen in (het oostelijke deel van) het Westerveld op een rijtje.

Onder de loep: de Ommetje-app

Staat afvallen ook bovenaan jouw lijstje van goede voornemens? Zet dan de Ommetje app op je telefoon. Zodra je de deur uit gaat, open je de app en druk je op ‘Start Ommetje’. Vervolgens loop je een rondje van minimaal 20 minuten. Na de wandeling krijg je een hersenfeitje van Erik Scherder en word je beloond met punten.

In deze blogpost vertel ik hoe de Ommetje-app werkt, of het installeren ervan een beetje eenvoudig is en waarom deze app zo populair is.

Wat moet je doen als je met je auto te water raakt?

Weet jij wat je moet doen als je met je auto te water raakt? Bij de gedachte alleen al breekt het zweet mij uit. Dat veel mensen ook niet weten wat ze moeten doen blijkt wel uit het feit dat men van plan is om tijdens autorijlessen een cursus ontsnappen uit een zinkende auto verplicht te stellen. Een goede zaak lijkt me dat. Voor deze blogpost heb ik uitgezocht wat je moet je doen als je met je auto te water raakt.

Dit waren de artikelen van week 1. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.