Lees(ie) zondag week 11

Ik ben weer thuis. Na een heerlijke week wintersport in Frankrijk zit ik nu achter mijn computer om alle stukjes van afgelopen week in deze Lees(ie) zondag week 11 te zetten. Dus wil je meer weten over internationale treinreizen, hoe je voordelig een dagje uit kunt gaan en waarom ik het leuk vind als je op een artikel reageert? Lees dan even verder. Maar ook waarom je zeker een keer naar Valencia moet gaan. Lekker lezen dus deze zondag.

Internationale treinreizen populair bij vakantiegangers. Welke zijn er?

Wist je dat het aantal mensen dat met de trein op vakantie gaat naar het buitenland flink is gestegen? Door de chaos op de vliegvelden kiezen steeds meer vakantiegangers voor een internationale treinreis. De verwachting is dat die groei ook de komende tijd zal doorzetten. Maar welke internationale treinreizen zijn er allemaal? En wat zijn de verschillen? Je leest het in deze blog.

Wat moet je zeker doen in Valencia?

Een stedentrip naar Valencia stond al een tijd op mijn lijstje. De derde stad van Spanje, bekend om zijn prachtige architectuur, het lekkere eten, het zonnige weer en het fijne strand heeft alle ingrediënten voor een korte vakantie. Maar wat moet je zeker doen in Valencia? Ik geef je 8 tips voor een stedentrip Valencia.

Ga een voordelig dagje uit met supermarktacties

Een dagje naar een pretpark kost een gemiddeld gezin 100 euro las ik in een oud bericht van Blik op Nieuws. Vooral een dagje uit naar de dierentuin of een bezoek aan een pretpark is de afgelopen vijf jaar flink duurder geworden. Een dagje uit met het hele gezin loopt dus flink in de papieren. Hoe je met supermarktacties voordelig een dagje uit kunt gaan, lees je in deze blog.

Een bezoek aan de Marker Wadden

Ben jij weleens op de Marker Wadden geweest? De Marker Wadden is een redelijk nieuw natuurgebied vlakbij Lelystad. Deze eilandengroep is nog volop in ontwikkeling en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door natuurinstanties en onderzoekers. Sinds een paar jaar is het gebied open voor bezoekers.

In deze gastblog geschreven door Mirjam Hart van Eengoedereis.nu kun je lezen wat je allemaal kunt verwachten bij een bezoek aan de Marker Wadden.

Waarom het leuk is om reacties te krijgen?

Als blogger weet je natuurlijk precies hoe dat werkt: zo’n blog. Dan weet je dat je onder het blogbericht een reactie kwijt kunt. En waarom het leuk is om reacties te krijgen. Toch gebeurt het niet zo vaak dat er spontaan een reactie onder je artikel wordt achterlaten. En dat is jammer. Want ik hou wel van een beetje interactie. Daarnaast kunnen reacties je blog een boost geven. Dus wat let je om ook eens onder een blog een reactie achter te laten.  

Dit waren de artikelen van week 11. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.