Lees(ie) zondag week 14

In deze Lees(ie) zondag week 14 vind je weer een blog met alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Gevulde broodjes met ham en ui uit de oven

Wil je eens wat anders tijdens de lunch. Deze gevulde broodjes met ham en ui uit de oven zijn een lekker lunchrecept en ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Daarnaast zijn er ook veel variaties mogelijk. Dus ook heel geschikt om restjes op te maken.

Ben je op zoek naar meer lekkere recepten? Kijk dan eens op de Pinterest pagina van Mam is de hort op. Daar vind je een aantal lekkere recepten.

Incognito een stedentrip boeken. Hoe werkt dat?

Wil je voorkomen dat tijdens je zoektocht naar een voordelige stedentrip, je reis “opeens” veel duurder wordt? Zorg er dan voor dat je incognito bent als je het World Wide Web afstruint. Dan voorkom je dat de websites die je bezoekt cookies opslaan. Waardoor de prijs die je moet betalen opeens veel hoger is. En daar zit je niet op te wachten. Hoe je dit kunt voorkomen lees je hier.

Nieuw 728x90

Zo kies je de beste caravanverzekering voor de laagste prijs

Is het jou ook opgevallen dat er zo veel caravans op de weg zijn? In plaats van een verre vliegreis naar het buitenland hebben veel mensen voor een kampeervakantie met eigen caravan gekozen. Begrijpelijk, want met een caravan kun je alle kanten op. Je zit in je eigen bubbel en met een vakantiehuis op wielen weet je wat je hebt.

Mocht je ook van plan zijn een caravan aan te schaffen. Lees dan deze blog. Hierin staat hoe je caravanverzekeringen kunt vergelijken zodat je met een gerust hart op reis kan. En nooit teveel betaalt.

IJsheiligen. Geloof jij erin?

Ik kan me er ieder jaar over opwinden. Over die plantjesmarkten die vandaag worden gehouden. Alsof ze een wedstrijd houden van wie er het eerst mee begint. Vooral supermarkten en bouwmarkten hebben er een handje van. Ik vind het niks en zal je vertellen waarom. Ik geloof namelijk in de IJsheiligen.

Het is namelijk algemeen bekend dat begin april nog veel te vroeg in het jaar is om je plantjes in de volle grond of in een pot te zetten. Dat je dát veel beter pas na de IJsheiligen kunt doen lees je in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 14. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.