Lees(ie) zondag week 14

Daar is ie dan de eerste Lees(ie) zondag van april. Natuurlijk staat april erom bekend dat ie doet wat hij wil. Maar geldt dat ook niet voor jou? Want of je nou thuis blijft of je de hort op gaat, genieten kan overal. En daarbij gaan deze tips je zeker helpen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Ontdek de leukste minibiebs in je eigen woonplaats

Minibiebs zijn kleine kastjes aan de straat vol lekker leesvoer. Je vindt ze in alle soorten en maten. Supermooi geschilderd of juist heel basic. Vaak zijn ze van mensen die hun liefde voor boeken willen delen of die de verbinding in hun wijk willen stimuleren. Je vindt de meeste minibiebs in een voortuin. Steeds vaker vind je ook minibiebjes in wijkcentra, scholen of supermarkten. In deze gastblog van Cynspirerend kun je er alles over lezen.

Geef zakkenrollers geen kans met deze 10 tips

Zakkenrollers zijn een veelvoorkomend probleem in grote steden. En zeker in Barcelona. Dat er in de metro of in de toeristenbus iemand per ongeluk tegen je opbotst, waardoor je even niet oplet en die op hetzelfde moment je portemonnee uit je broekzak haalt. Zeker als het erg druk is kan een zakkenroller vaak ongemerkt zijn slag slaan. Maar hoe kun je voorkomen dat je gerold wordt? Ik geef je tien tips waar je op moet letten zodat je niet beroofd wordt.

Verkoop nu je auto

Air Miles sparen bij Booking.com

Sinds dit jaar kun je Air Miles sparen bij Booking.com. En dat is mooi meegenomen, want zo veel plekken zijn er niet meer waar je Air Miles kunt sparen. Dus ben je van plan een vakantie of hotel via deze site te boeken. Vergeet dan niet om de speciale Air Miles pagina te gebruiken. Hoe het werkt ga ik je in deze blog uitleggen.

De meest gelezen blogs van week 14

Wist je dat op mijn blog een lijstje staat van de meest gelezen blogs van afgelopen week? Drie stukjes die in week 14 populair waren kun je hieronder lezen.

1. Met seniorenkorting 20 keer voordelig de hort op

Nu ik de 60 gepasseerd ben behoor ik tot de groep senioren en krijg ik seniorenkorting. Natuurlijk is “age just a number” en wordt vriendelijk beweerd dat 60 het nieuwe 50 is. Het is toch, wat het is. Ik zit in de herfst van mijn leven. Gelukkig heeft ouder worden ook voordelen. Want vanaf je 55-ste verjaardag kun je voordelig de hort op met seniorenkorting. En dat is een prettige bijkomstigheid.

2. Voorkom slaapproblemen en word uitgerust wakker met deze tips

Veel mensen worstelen met slaapproblemen, variërend van moeite met in slaap vallen tot niet genoeg rust krijgen gedurende de nacht. En dat is vervelend want een goede nachtrust kan wonderen doen en bepaalt hoeveel energie je de dag erna hebt. Gelukkig zijn er verschillende praktische tips die kunnen helpen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en echt goed te kunnen rusten. In deze gastblog delen we enkele effectieve strategieën die kunnen helpen om beter te slapen.

3. Mac Donalds hamburger die je thuis zelf kunt maken

Ben jij ook zo’n fan van Mac Donalds hamburger? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het broodje hamburger uit het recept van Kook jij lijkt namelijk heel veel op de originele receptuur van de hamburger van de bekende fastfoodketen. En deze Mac Donalds hamburger is gemakkelijk thuis te maken. 

Dit waren de artikelen van week 14. Genoeg leesvoer om de zondag door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.