Lees(ie) zondag week 19

In deze Lees(ie) zondag week 19 vind je een blog met alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Geef zakkenrollers geen kans met deze 10 tips

Zakkenrollers zijn een veelvoorkomend probleem in grote steden. Dat er in de metro of in de toeristenbus iemand ‘per ongeluk tegen je opbotst, waardoor je even niet oplet en degene op hetzelfde moment je portemonnee uit je broekzak haalt. Zeker als het erg druk is kan een zakkenroller vaak ongemerkt zijn slag slaan.

Maar hoe kun je voorkomen dat je gerold wordt? Ik geef je tien tips waar je op moet letten zodat je niet beroofd wordt.

De leukste NS uitjes met overnachting

We kunnen weer de hort op! Met de trein. Dus ga ik op zoek naar NS uitjes met overnachting voor een stedentrip in eigen land.

Omdat er op dit moment nog geen goedkope treinkaartjes zijn, loont het om via de NS Spoordeelwinkel een voordelig treinticket te scoren. Vaak in combinatie met een toegangsbewijs voor de dierentuin of een attractiepark. Maar nu zijn er ook voordelige dagretours met een overnachting. Dus precies goed voor een stedentrip in eigen land.

Fietsknooppuntenroute langs Linge en waarden

In Lingewaard, onder de rook van Arnhem kun je prachtig fietsen. De fietsknooppuntenroute langs Linge en waarden is vooral in het voorjaar als de fruitbomen bloeien, een afwisselende route langs boomgaarden, weilanden, grienden en rietvelden. En deze fietsroute kun je bij ieder knooppunt beginnen.

Het geheim van lekkere kruidenboter

Je kunt natuurlijk in de supermarkt kruidenboter kopen, maar je kunt het ook zelf maken. Want dat is super makkelijk en eigenlijk veel lekkerder. Zeker als je verse kruiden uit de tuin gebruikt én een paar blaadjes munt toevoegt. Want munt is het geheime ingrediënt, wat extra pit geeft aan de kruidenboter. Benieuwd naar het recept? Dat vind je hier.

Apparaten die het campingleven een stuk makkelijker maken

Kampeerde ik begin jaren 80 met een shelter – waarin je niet eens kon staan – sliep ik op een flinterdun matje en hield ik mijn levensmiddelen koel met koelelementen. Tegenwoordig ga ik toch voor wat meer comfort. En gaan er ook apparaten mee die het campingleven een stuk makkelijker maken. Welke dat zijn lees je in deze post.

Dit waren de artikelen van week 19. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.