lees(ie) zondag week 24

Wat is het warm hé? Vandaar dat ik in deze Lees(ie) zondag week 24 een aantal zomerse artikelen deel. Van een lekkere makkelijke salade tot een fietsroute langs de Loire en een bezoek aan de Marker Wadden. Maar ook een blog met de laatste aanbiedingen uit de webshop van de Action. In deze blog kun je alles op je gemak teruglezen. Dus mocht je een blog gemist hebben dan is er niks aan de hand. Ik wens je een fijne dag met veel leesplezier.

Kip Cajun salade naar een recept van la Place

Laatst at ik een heerlijke salade bij la Place. Een zogenaamde Kip Cajun salade. Die was zo lekker dat ik gelijk op zoek ging naar het recept. En laat je dit recept nou gewoon op de website van la Place kunnen vinden? Daarnaast heb je de meeste ingrediënten al in huis of je vindt ze gewoon in de supermarkt. Kun je gelijk aan de slag.

Een bezoek aan de Marker Wadden

De Marker Wadden is een redelijk nieuw natuurgebied vlakbij Lelystad. Deze eilandengroep is nog volop in ontwikkeling en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door natuurinstanties en onderzoekers. Sinds een paar jaar is het gebied open voor bezoekers. In deze gastblog geschreven door Mirjam Hart van Een goede reis kun je lezen wat je allemaal kunt verwachten bij een bezoek aan de Marker Wadden.

Fietsen langs de Loire

Fietsen langs de Loire is een goede manier als je de Loirestreek wilt ontdekken. Centre Val de Loire wordt gekenmerkt door het heuvelachtige, groene landschap, schilderachtige dorpjes en de vele kastelen. Als je de fietsroute Loire à Vélo volgt hoef je niks te missen.

Zomerse courgettesoep met tuinkruiden

Courgettes: ze zijn er nu volop. Je koopt ze voor een prikkie in de supermarkt en de courgetteplanten in mijn moestuin produceren er zoveel dat er niet tegenop te eten is. Maar wat moet je met courgettes? Nou een heleboel. Bijvoorbeeld deze zomerse courgettesoep met tuinkruiden.

Winkelen in de webshop van Action

Wist je dat Action ook een webshop heeft? Hierin verschijnen iedere dinsdag om 12 uur een aantal nieuwe online deals, die ik op Mam is de hort op mag promoten. Dus ben je benieuwd welke woonaccessoires, campingartikelen, pannen of handige doe-het-zelf apparaten in de aanbieding zijn? Kijk dan iedere dinsdag even op mijn blog.

Dit waren de artikelen van week 24. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.