Lees(ie) zondag week 28

Nog even en heel Nederland heeft vakantie. In deze Lees(ie) zondag week 28 daarom heel veel tips voor als je gaat kamperen, een reis gaat boeken, het beste uit je vakantie wilt halen of een bootje wilt huren in Giethoorn. Maar ook makkelijke recepten waarin je gezonde zomergroenten kan verwerken. Genoeg te lezen dus. Ik wens je fijne zondag met veel leesplezier.

Kamperen duur? Niet op deze kampeerterreinen

Wist je dat het best mogelijk is om met een beperkt budget te gaan kamperen, zonder op comfort te hoeven “bezuinigen”. Er zijn namelijk heel wat campings te vinden waar je voor een normaal bedrag je tent kunt opzetten, waar het sanitair prima is geregeld en waar van alles te beleven is. Welke kampeerterreinen dat zijn lees je in deze blog.

ReisChecker.nl een website met veel mogelijkheden

De naam zegt het al: ReisChecker.nl is een website om je vakantie voor te bereiden. Je kunt hier vakantiebeoordelingen lezen van hotels, campings en appartementen in verschillende landen. Maar je kunt ook inspiratie opdoen en informatie krijgen over de vakantiebestemming die je op het oog hebt. Kortom ReisChecker.nl is een website met veel mogelijkheden.

ReisChecker.nl

Haal met een goede planning het beste uit je vakantie

Wist je dat je met een goede planning het meeste uit je vakantie kunt halen? De timemanagement-expert Björn Deusings heeft hier goede tips voor. Benut je vakantie optimaal door slim gebruik te maken van deze tips en je tijd. Wat zijn de beste tips om beter je tijd in te plannen op vakantie? Dat lees je in deze blog.

Varen in Giethoorn, maar dan net even anders

Als je denkt aan Giethoorn, dan denk je aan varen. Wat ook niet anders kan. Dit dorp in de provincie Overijssel staat bekend om zijn vele water, bruggetjes en punters. 176 Bruggen om precies te zijn. Dus als je Giethoorn wilt ontdekken zul je de boot moeten nemen. Reden temeer om op zoek te gaan naar varen in Giethoorn, maar dan net even anders.

Makkelijke recepten met gezonde groenten

Naast bloemen staan er veel groenten in mijn moestuin. Nog even en ik kan weer courgettes, peultjes, worteltjes en sperziebonen oogsten. In mijn volkstuin, maar ook in de supermarkt is er volop aanbod en ook nog eens heel betaalbaar. Ik ben daarom op zoek gegaan naar makkelijke recepten waarin ik gezonde zomergroenten kan verwerken.

Dit waren de artikelen van week 28. Genoeg leesvoer om de zondag door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.