lees(ie) zondag week 29

Het is Lees(ie) zondag. Dat betekent dat ik alle artikelen van afgelopen week weer even op een rijtje zet. Dus heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen grijp dan nu je kans. Niet alleen de artikelen van week 29, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen  in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Dit is waarom ik een natuurhuisje zo leuk vind

Het is al lang geen geheim meer dat ik natuurhuisjes leuk vind. Ik heb de website Natuurhuisje al eens ‘onder de loep’ genomen. Maar nu ik zelf een weekend in zo’n huisje heb doorgebracht ben ik nog enthousiaster. Waarom ik een natuurhuisje zo leuk vind? Dat vertel ik in deze blogpost.

Ooievaars spotten in het Reestdal

Wist je dat de ooievaar weer terug is! In het Reestdal op de grens van Drenthe en Overijssel kun je grote aantallen ooievaars spotten. Met name in de Gemeente Staphorst zie je ze in weilanden, in bomen of op paalnesten zitten. Maar ook bij particulieren in de tuin, waar ze broeden en hun jongen grootbrengen. In deze post vertel ik waar je in het Reestdal het beste ooievaars kunt spotten.

10 Redenen om met de trein naar Parijs te gaan

Vorig jaar ging ik samen met mijn beste vriendin een paar dagen naar Parijs. Met de trein. Want toen wij ons de vraag stelden? “Gaan we met de trein of met het vliegtuig?” Was het antwoord: “We gaan met de trein”. En dat is niet alleen omdat de treintickets voordelig zijn. Ik kan 10 redenen geven om met de trein naar Parijs te gaan.

De zin en onzin van een annuleringsverzekering

Nee, dit zijn niet mijn voeten. Het is dus niet zo dat ik mijn reis moet annuleren vanwege een ongeval. Dat ik een beroep moet doen op mijn annuleringsverzekering. Want een annuleringsverzekering sluit ik eigenlijk nooit af. Ik vind het eigenlijk een beetje onzin. Toch kan het wel verstandig zijn om een annuleringsverzekering af te sluiten. In deze post vertel ik waarom.

Gratis trainingen bij de online bibliotheek

Wil je deze zomer werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Via de online bibliotheek kun je 28 online trainingen volgen die helemaal gratis zijn. Zo kun je je communicatieve vaardigheden verbeteren, een vreemde taal leren, je Nederlands bijspijkeren of juist werken aan je digitale vaardigheden. Maar er zijn ook vrijetijdscursussen zoals digitale fotografie, yoga, mindfullness, sport en bewegen en gezond eten. Zelfs een korte cursus geluk zit erbij.

Welk bedrag kun je besparen als je een secret hotel boekt?

Wanneer ik een city tripje maak, dan boek ik graag een secret hotel. Zeker vanwege de korting die het oplevert. Tijdens mijn jaarlijkse weekendje weg met mijn vriendin boek ik daarom standaard een secret hotel en dat is in alle gevallen, goed bevallen. Inmiddels hebben wij in 5 verschillende secret hotels geslapen. Wat we hiermee hebben bespaard laat ik je zien in dit artikel.

Ontdek de beste hotel aanbiedingen op HotelSpecials.nl

Dit waren de blogs van week 29. Volgende week weer een nieuwe. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag,

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.