Lees(ie) zondag week 3

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. Dus in deze blog vind je alle stukjes van afgelopen week. Want misschien heb je door alle drukte een post gemist en wil je die nog even teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Sneek = meer dan het Sneekermeer

Het is deze maand 25 jaar geleden dat de Elfstedentocht voor het laatst gereden is. Vandaar dat ik mijn blogs over de Elfstedentocht van een paar jaar geleden, heb afgestoft (lees bijgewerkt).

Toen was Sneek is de eerste plaats die ik bezocht. Dat is natuurlijk niet de eerste plaats van de officiële route, want dat is natuurlijk Leeuwarden. Maar het kwam mij beter uit om in Sneek te beginnen. En ik zou de gebaande paden verlaten, dus dan mag je wel een beetje van de route afwijken.

Hoe kun je een QR-code scannen?

Valt het jou ook op dat je steeds vaker QR-codes ziet? En dan niet die waarmee je kunt aantonen dat je gevaccineerd bent. Nee, de vierkante, zwart-witte barcodes die je met je smartphone moet scannen. In de supermarkt, het museum, zelfs op de collectebus kom je ze tegen. Maar wat zijn QR-codes eigenlijk, wat is het doel en hoe kun je een QR-code scannen? Je leest het in deze blogpost.

Voordelige PCR-test voor ANWB leden

Ga je binnenkort naar Oostenrijk en moet je een PCR-test laten doen? Stop met zoeken. Als lid van de ANWB kun je namelijk een voordelige PCR-test voor op reis laten doen. Alle informatie vind je in deze blogpost.

Alles wat je wilt weten als je voor het eerst een camper gaat huren

Als je voor het eerst een camper gaat huren dan heb je heel veel vragen. Althans ik wel. Ik heb dan ook op heel veel onderwerpen gegoogeld en ben daar veel wijzer van geworden. In deze blogpost vind je alles wat je wil weten als je voor het eerst een camper gaat huren. Maar ik deel ook onze ervaringen als beginnende camperaars.

5 Budgettips voor dagje Rotterdam

Heb jij ook weer zin in een weekendje weg? Kies dan eens voor Rotterdam: een dynamische wereldstad aan het water. Waar altijd wat te beleven is.

Bovendien hoeft een stedentrip helemaal niet duur te zijn. Besparen en toch dat weekendje weg gaan best samen met deze 5 tips.

Wat is mijn oude mobiele telefoon nog waard?

Ben je toe aan een nieuwe mobiele telefoon? Of heb je net als ik, iedere twee jaar recht op een nieuw toestel bij je telefoonabonnement? Bereken de waarde van je oude GSM en verkoop hem. In veel gevallen doe je er toch niks meer mee. Terwijl je smartphone ook geld kan opleveren.

Dit waren de artikelen van week 3. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.