Lees(ie) zondag week 35

De vakantie zit er weer op. Althans voor de meeste mensen. Terwijl veel van jullie het school- en werkritme weer proberen op te pakken, is er nog een grote groep mensen voor wie de vakantie net begint. En daar hoor ik ook bij. Omdat ik dus nog in de vakantiestemming ben, en het zomergevoel probeer vast te houden, vind je in deze Lees(ie) zondag een heleboel nazomertips.

Alles wat je wilt weten over de 5-Daagse stedentrip met de slaaptrein van Kruidvat

We beginnen met een stedentrip met de trein. Naar het buitenland. Stond Kruidvat bij mij altijd op nummer 1 vanwege de voordelige treinkaartjes. Op dit moment biedt deze voordeel drogist een stedentrip met de slaaptrein aan. Deze 5-daagse stedentrip naar 10 buitenlandse bestemmingen is een samenwerking met GreenCityTrip en is te boeken vanaf 159,–. Maar blijft het daarbij? Of zijn er meer kosten waarmee je rekening moet houden? In deze blog lees je alles wat je wilt weten over de 5-daagse stedentrip met de slaaptrein van Kruidvat.

Wat moet je weten als je een OV-fiets gaat huren?

Maar ook een dagje stad in eigen land is leuk om te doen. Verken de stad op een OV-fiets die je voor klein bedrag op het NS-station kan huren. De fietsen staan meestal in een bewaakte stalling op het station of in een door je zelf te bedienen fietskluis of fietscarrousel. Zo kun je altijd over een fiets beschikken. En daar hou ik van. Ik maak namelijk regelmatig gebruik van een OV-fiets, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg. Meer weten over een OV-fiets huren? Lees dan deze blog.

5 Fijne campings voor vakantie buiten het hoogseizoen

Heb je deze zomer gekampeerd. Of ga je nog. Dan zul het met me eens zijn dat de ene camping je meer aanspreekt dan de andere. Maar wat maakt een camping nou zo fijn? En waarom is de ene camping leuker dan de andere? Zocht ik vroeger op campings met vermaak voor de kinderen. Tegenwoordig stel ik toch andere eisen aan een tijdelijke vakantieplek. En ga ik het liefst naar een camping die ook buiten het seizoen wat te bieden heeft. In deze post vind je 5 fijne campings voor een vakantie buiten het hoogseizoen, in Nederland en niet ver over de grens. Die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn.

Straatkunst in Zwolle moet je weten te vinden

Als je op stedentrip bent ga dan ook op zoek naar street art. In eigenlijk iedere stad vind je prachtige muurschilderingen. Zoals in Zwolle. Maar de straatkunst in Zwolle moet je wel weten te vinden. Er is namelijk geen app of wandelroute die je langs de trotse muren van Zwolle leidt. Daar loop je gewoon tegenaan. Maar als je je ogen goed de kost geeft dan zie op verschillende plekken in de stad prachtige kunstwerken. In deze blog gids ik je er langs.

Hoe je met deze handige apps een voordelige benzinepomp vindt. Ook in het buitenland

De benzineprijzen rijzen tegenwoordig de pan uit. Zeker als je langs de snelweg moet tanken, betaal je de hoofdprijs. Maar hoe weet je waar je voordelig kunt tanken als je onderweg bent? In deze blogpost laat ik zien hoe je met deze handige apps een voordelige benzinepomp vindt. Ook in het buitenland.

Dit waren de artikelen van week 35. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.