Lees(ie) zondag week 35

Het is zondag, dus zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen  niet alleen de artikelen van week 35 voorbij, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Help ik ga verhuizen! Waar moet ik allemaal aan denken?

Vorig jaar rond deze tijd ging ik van Friesland naar Meppel verhuizen. En schreef ik een blogpost over de dingen waar ik tegenaan liep. Maar ik verzamelde ook tips die heel handig zijn als gaat verhuizen. Doe er je voordeel mee. Misschien heb jij er wat aan als je gaat verhuizen.

8 Dingen die je beter niet kun doen als je in Rome bent

Als je naar Rome gaat dan wil je natuurlijk heel veel doen. Deze overweldigende stad schreeuwt om ontdekt te worden. En daar wil iedereen je bij helpen. Zo lijkt het tenminste. Op iedere straathoek staat wel iemand die je een dienst wil bewijzen. Maar of je daarvan gebruik moet maken is nog maar de vraag. Er zijn namelijk een aantal dingen die je beter niet kunt doen als je in Rome bent. Ik geef je 8 voorbeelden waar wij tegenaan liepen. Met daarbij natuurlijk een passend alternatief hoe je het wel kunt aanpakken.

Het laatste tafeltje, last minute maaltijd met korting

Het Laatste Tafeltje is hét platform als je een maaltijd met korting wil scoren. Hier worden namelijk iedere dag lokale lunch- en dineraanbiedingen met flinke korting aangeboden. Als je hier mee over wil weten lees dan snel deze post.

Onder de loep: Happen en Trappen

Happen en Trappen is een culinaire fietstocht van ongeveer 50 kilometer met onderweg 5 restaurants waar een gerecht geserveerd wordt. In deze “onder de loep” ga ik uitzoeken wat je kunt verwachten als je zo’n culinaire fietstocht boekt. Benieuwd naar mijn bevinden? Je leest die in deze post.

Wat is mijn oude mobiele telefoon nog waard?

Wat doe je als je een nieuwe smartphone aanschaft en je hebt ook nog een oude? Die kun je als reserve telefoon gebruiken, maar meestal verdwijnt die in een laatje. Dus kun je hem beter inleveren bij GSMLoket dan levert die je nog wat op. Hoe je geld kunt verdienen met de verkoop van je oude mobiel kun je lezen in Wat is mijn oude mobiele telefoon nog waard? 

Verkoop je mobiel aan GSMLoket

Italiaanse naanpizza met ingrediënten uit eigen tuin

Sinds ik een volkstuin heb bepaalt de opbrengst van mijn tuin vaak het weekmenu. Want die overdaad aan groentes moet je toch ergens in verwerken. Dus speur ik regelmatig op internet naar recepten waarin ik mijn zelf gekweekte courgettes, aubergine, kruiden, vers geplukte sla en de overrijpe tomaten kan verwerken. Zoals in deze Italiaanse naanpizza met ingrediënten uit eigen tuin.

Gevulde broodjes met ham en ui uit de oven

Werk je de hele dag thuis of wil je in het weekend eens wat anders tijdens de lunch? Deze gevulde broodjes met ham en ui zijn een ideaal lunchrecept en ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Daarnaast zijn er ook veel variaties mogelijk. Dus ook heel geschikt om restjes op te maken.

Dit waren de blogs van week 35. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, geniet ervan!

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.