Lees(ie) zondag week 35

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag week 35. De zomervakantie is misschien voorbij, maar het eind van de zomer stellen we nog maar even uit. Vandaar dat je in deze blog nog een paar (na) zomerse activiteiten vindt. Zoals een mooie fietsroute in de buurt van Dalfsen, tips als je je hond mee wilt nemen op vakantie naar het buitenland, maar je leest ook over de voor- en nadelen van kamperen in het naseizoen. Ook vind je hier de leukste tips voor Monumentendag. Veel te lezen dus. Ik wens je een fijne zondag.

Fietsroute in de buurt van Dalfsen. Maar dan net even anders

Als je op fietsroute rondom Dalfsen zoekt, kom je een groot aantal fietsroutes tegen. Van een rondje Salland tot een fietsroute langs de Vecht. In het hart van de provincie Overijssel kun je alle kanten op. Natuurlijk kun je ook zelf een knooppuntenroute samenstellen, waarin je de ingrediënten van alle routes verwerkt en die je zo lang (of zo kort ) kan maken als je zelf wilt.In de fietsroute in de buurt van Dalfsen vind je het allemaal. Meer weten? In de blog Fietsroute in de buurt van Dalfsen. Maar dan net even anders lees je er alles over.

Met de hond naar het buitenland? Denk hieraan!

Heb je de vakantie nog tegoed en gaat je hond mee naar het buitenland? Dan moet je niet alleen je eigen spullen inpakken; je moet ook nadenken over wat er geregeld moet worden als de hond mee op vakantie gaat. Dat wordt vooraf dus een bezoekje aan de dierenarts, maar je moet ook checken of de reisverzekering de kosten dekt voor als er wat met de hond gebeurt en wat de regels zijn voor huisdieren in mijn vakantieland.

Voor- en nadelen van kamperen in het naseizoen

Ieder voordeel heeft zijn nadeel gaat ook op voor kamperen in het naseizoen. Want heb je, zodra iedereen weer naar school en aan het werk is, de camping vaak voor jou alleen, zijn de prijzen voor de huur van een camper of caravan veel vriendelijker en zijn “zwarte” zaterdagen niet aan de orde. Er kleven ook nadelen aan kamperen in het naseizoen. Welke dat zijn lees je in de blog Voor- en nadelen van kamperen in het naseizoen.

De leukste activiteiten tijdens Open Monumentendag

Volgend weekend is het weer zover! Op zaterdag 9 en zondag 10 september is het Open Monumentendag, het grootste gratis culturele evenement van Nederland. Duizenden monumenten openen dat weekend hun deuren voor het grote publiek en laten zien hoe rijk Nederland is op het gebied van cultureel erfgoed. Wil je weten waar je beslist naartoe moet gaan? In deze blog deel ik de leukste tips voor de Open Monumentendag.

Dit waren de artikelen van week 35. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.