Lees(ie) zondag week 36

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag, dus ook vandaag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 36, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Onder de loep: Swapfiets

In deze “onder de loep” richt ik mij op de Swapfiets. Deze super hippe omafiets met opvallende blauwe voorband, verovert niet alleen de studentensteden. In bijna heel Nederland zie je ze tegenwoordig. Wat is er zo is leuk aan deze fiets en wat moet je ervoor betalen? Ik zoek het voor je uit. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je met een Swapfiets voordeliger uit bent dan wanneer je een tweedehandsje op Marktplaats koopt.

5 Dingen die ik niet heb gedaan toen ik in Friesland woonde

Als je op Google 10 dingen die je moet hebben gedaan in Friesland intypt, verschijnen er tal van activiteiten waarvan je denkt: Dat ga ik doen. Daar ga ik beslist naartoe. Helaas moet ik na 18 jaar bekennen dat er toch dingen zijn die ik niet heb gedaan. Ondanks dat ik mij dit wel had voorgenomen. Welke dat zijn lees je in deze post.

Fietsen over de Westfriese Omringdijk

Vorig jaar fietste ik in 2 dagen de route over de Westfriese Omringdijk. Deze bijna 143 km lange fietsroute die ik vond op fietsnetwerk gaat door polders, langs molens en stolpboerderijen die zo typerend zijn voor het West-Friese landschap. Maar je fietst ook langs het IJsselmeer en door steden met een oude historie. Kortom een fietstocht die op het lijf is geschreven van deze geboren Noord Hollander die weer even terug was in haar vertrouwde omgeving.

Kamperen met een caravan

Na jaren lang gekampeerd te hebben kiezen wij dit jaar weer voor een caravan. Niet dat we er een hebben aangeschaft. Nee we hebben er een gehuurd via Camptoo. Daar vind je namelijk een groot aanbod aan campers en caravans die je kunt huren. Zo kun je zelf ervaren hoe het is: zo’n vakantie met een caravan.

Kies je voor Whynot.com als je een hotel gaat boeken?

Whynot.com is een platform voor voordelige hotelaanbiedingen. Ik had er nog niet van gehoord, maar toevallig hoorde ik op de autoradio een commercial van Why not? Waarin het ging over lege hotelkamers die vanaf 30 euro van de hand gingen. Dat maakte mij nieuwsgierig. Eenmaal thuisgekomen ben ik gaan uitzoeken wat dit platform biedt. Ik ben namelijk altijd benieuwd hoe zoiets werkt en hoe voordelig je dan uit bent. Mijn bevindingen lees je in deze post. 

Met ICE maak je jouw smartphone noodgeval proof

Tegenwoordig zijn onze smartphones steeds vaker vergrendeld, bijvoorbeeld met een vingerafdrukscanner of pincode. Waardoor de hulpverlening in geval van nood geen toegang heeft tot jouw gegevens. Gelukkig is er een oplossing bedacht om jouw mobiel noodgeval proof te maken. In deze post leg ik uit hoe dat werkt.

Dit waren de blogs van week 36. De komende weken ben ik op vakantie dus zul je het voornamelijk met ‘oude’ blogs moeten doen. Maar af en toe zal er vast een nieuwe post verschijnen. Want als ik ‘de hort op ben’, mijn laptop bij me heb en er op de camping een beetje redelijke WIFI is, dan kan het zo maar zijn dat er af en toe een nieuwe blogpost verschijnt. Dus wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, geniet ervan!

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.