Lees(ie) zondag week 37

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 37, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Op pad met een caravan. Is dat bevallen?

De komende paar weken ben ik op vakantie. Mét een caravan. Hoewel ik bivakkeren in zo’n rijdend huisje best leuk vind, blijft het rijden ermee een crime. In deze post deel ik mijn ervaring toen wij voor het eerst met een caravan op pad gingen. 

De leukste winkelstraten volgens Mam is de hort op

Ieder jaar wordt ‘de leukste winkelstraat’ van Nederland gekozen. Helaas is men in 2016 met deze verkiezing gestopt. In deze post vind je daarom de leukste winkelstraten van Mam is de hort op. Mis jij een straatje dat zeker in dit rijtje thuishoort? Laat het dan in een reactie weten.

Met de hond naar het buitenland. Denk hieraan!

Dit jaar is onze hond voor het eerst mee naar het buitenland. Dus moet ik niet alleen mijn eigen spullen inpakken; ik moet ook nadenken over wat er geregeld moet worden als de hond mee op vakantie gaat. In deze post deel ik tips voor als je hond mee naar het buitenland gaat. 

Slapen in een Restinn, een hotelhuisje op het platteland

Een Restinn is een bijzondere bed & breakfast op het platteland. Meestal zijn het vijf tot zes vrijstaande hotelhuisjes die op het terrein staan van een agrarisch bedrijf. Een soort “logeren bij de boer” maar dan wel in een combinatie met veel comfort. Vorig jaar logeerde ik zelf in zo’n leuk hotelhuisje op het platteland. Mijn ervaringen lees je in deze post. 

Onder de loep: Happen en Trappen

Fietsen wordt steeds leuker én lekkerder. Zeker met de culinaire fietstocht van Happen en trappen. Een fietstocht van ongeveer 50 kilometer met onderweg 5 restaurants waar een gerecht geserveerd wordt. Voor de rubriek ‘onder de loep’ heb ik mij verdiept in dit concept. Mijn ervaringen deel ik in deze post. 

Dit waren de blogs van week 37. Omdat ik op vakantie dus zul je het de komende tijd voornamelijk met ‘oude’ blogs moeten doen. Maar af en toe zal er vast een nieuwe post verschijnen. Want als ik ‘de hort op ben’, mijn laptop bij me heb en er op de camping een beetje redelijke WIFI is, dan kan het zo maar zijn dat er af en toe een nieuwe blogpost verschijnt. Dus wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, geniet ervan!

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.