Lees(ie) zondag week 39

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag, dus ook vandaag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 39, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Cappuccino met pads uit een Senseo

Goede morgen allemaal. Mijn dag begint met een lekkere cappuccino. Hoe je ook met een Senseo een lekkere kop koffie kunt maken lees je in deze post.

Een frisse kijk op: Staphorst

Als je Staphorst zegt dan zeg je klederdracht. Staphorst is één van de plaatsen waar vrouwen nog in klederdracht lopen. Maar Staphorst heeft meer. Voor deze Frisse kijk op: Staphorst ben ik (gewapend met fotocamera) naar dit kerkdorp gegaan, op pakweg 7 kilometer van mijn thuisbasis Meppel.

10 Tips waarmee je voorkomt dat de accu van je e-bike te veel verbruikt

Heb je een e-bike en wil je het verbruik van de accu verlagen? Ik vond 10 tips waarmee je kunt voorkomen dat de accu van je e-bike te veel verbruikt.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

Wat kun je doen als je de Hema bungalowweken hebt gemist?

Tijdens onze vakantie kampeerde ik ook een paar dagen op een camping van Landal waar ook veel jonge gezinnen bivakkeerden. Begrijpelijk want in het naseizoen zijn er vaak aanbiedingen waardoor de prijzen van een vakantiehuis een stuk lager zijn. Heb je een aanbieding gemist? Lees dan deze post met tips om voordelig bij Landal te overnachten.

Italiaanse naanpizza, met ingrediënten uit eigen tuin

Weet jij ook weleens niet wat je moet gaan eten? Kijk dan eens op de website van HelloFresh. Hier staan inspirerende recepten die je ook zonder ‘kant en klaar’ pakket kunt maken. Zoals deze Italiaanse pizza van naanbrood die ik maakte met groentes uit eigen tuin.

5 Tips voor een voordelige wintersportvakantie

Van mijn vakanties staat wintersport op nummer 1. Maar de wintersportvakantie is een behoorlijke kostenpost. Vandaar dat ik in de loop der jaren een aantal tips heb verzameld die je wintersportverblijf een stuk voordeliger kunnen maken. Ook in het hoogseizoen. Want door bijvoorbeeld gebruik te maken van vroegboek voordeel en een accommodatie te kiezen buiten het skigebied voorkom je dat de kosten “de pan uitrijzen”.

Onder der loep: ANWB verkoopservice

Als je je auto particulier verkoopt dan levert dat meer geld op dan wanneer je de auto aan een commercieel bedrijf verkoopt. Of inruilt bij de aanschaf van een andere auto. Maar je auto zelf verkopen kost meer tijd. En het is best onzeker. Vandaar dat de ANWB autoservice in samenwerking met BCA Autoveiling een oplossing kan zijn. Hoe het werkt lees je in deze post.

Dit waren de artikelen van deze week. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.