Lees(ie) zondag week 4

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden. Mam is de hort op is een blog voor ondernemende vrouwen die er weleens helemaal uit willen, zonder dat hun hele budget eraan op gaat. Iedere zondag vind je hier een blog met alle stukjes die afgelopen week zijn verschenen. Want misschien heb je door alle drukte een post gemist en wil je die nog even teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

De leukste NS uitjes met overnachting

We kunnen weer de hort op! Nu de versoepelingen zijn ingezet mogen we weer naar het restaurant, het museum, maar ook een weekendje weg. Met de trein. Dus ga ik op zoek naar NS uitjes met overnachting, voor een stedentrip in eigen land.

Wandelen door Oranjewoud, de pronkzaal van Oranje

Hou je van wandelen? Dan is dit een wandeling die je zeker moet onthouden. Op een paar kilometer afstand van Heerenveen vind je landgoed Oranjewoud, de pronkzaal van Oranje. Een prachtig landgoed waarin verschillende wandelroutes zijn uitgezet die je onderling kunt combineren. Daarnaast is er een uitkijktoren, een museum en horeca. Dus na gedane zaken is het goed rusten. Kortom de paden op; de lanen in.

Voordelige PCR-test voor ANWB leden

Ga je binnenkort naar op vakantie en moet je een PCR-test laten doen? Stop met zoeken. Als lid van de ANWB kun je namelijk een voordelige PCR-test voor op reis laten doen. Alle informatie vind je in deze blogpost.

Verjaardagscadeautjes van bedrijven. Wat schiet je ermee op?

Dinsdag was ik jarig en toen kreeg ik allerlei verjaardagscadeautjes van bedrijven in mijn mailbox. Variërend van korting op mijn volgende bestelling, een gratis tompouce van de Hema tot een gratis tijdschrift naar keuze van Veronica magazine. Leuk die gratis geschenken. Toch zijn niet alle cadeautjes leuk om te krijgen? Want soms moet je eerst iets bestellen om – in dit geval korting – te krijgen. Dus wat schiet je er mee op? Met die cadeautjes.

20 keer voordelig de hort op met seniorenkorting

Nu ik de 60 gepasseerd ben behoor ik tot de groep senioren. Natuurlijk is “age just a number” en wordt vriendelijk beweerd dat 60 het nieuwe 50 is. Het is toch, wat het is. Ik zit in de herfst van mijn leven. Gelukkig heeft ouder worden ook voordelen. Want hoewel je met 65 jaar nog niet met pensioen gaat, vanaf je 55-ste verjaardag kun je al profiteren van seniorenkorting. En dat is een prettige bijkomstigheid.

De Friese 11 steden vanuit Hollands perspectief

In de tijd dat ik in Friesland woonde bezocht ik 9 van de Friese 11 steden. Maar i.p.v. alle toeristische trekpleisters te bezoeken vond ik het leuker om van de gebaande paden af te wijken. En daar mijn Hollandse blik op te werpen? Vandaar dat ik in deze blog de Elfstedentocht vanuit Hollands perspectief laat zien.

Dit waren de artikelen van week 4. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.