Lees(ie) zondag week 40

Het is zondag, dus zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen  niet alleen de artikelen van week 40 voorbij, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Bananenbrood, zo gemaakt en zo lekker!

Ik ben de laatste tijd regelmatig op zoek naar snelle ontbijtjes en het liefst die je ook mee kunt nemen. En ook op andere plekken dan aan de ontbijttafel kan nuttigen. Zo maakte ik enige tijd geleden ontbijtmuffins. Maar ik heb nu iets anders ontdekt, namelijk bananenbrood. En daar ben ik erg enthousiast over. Aan het recept dat ik vond op Smulweb heb ik mijn eigen draai gegeven en zie hier het resultaat.

Onderhoud een wandelroute van het Recreatieschap Drenthe

Vorige week maandag zijn de coronamaatregelen flink aangescherpt. Toch zijn er nog steeds activiteiten die je kunt doen, ook tijdens corona. Namelijk wandelen.
Op de website van Recreatieschap Drenthe vind je prachtige wandelroutes die jaarlijks door vrijwilligers worden gecontroleerd.

Zien en gezien worden op de skipiste

Sinds wij als gezin op wintersport gaan skiet mijn man in zijn knal gele ski-jas steevast voorop. Het is een vertrouwd beeld op de skipiste, want hij is goed zichtbaar en dat is fijn. Maar aan alles komt een einde. Ook aan deze Protest ski-jas, die niet meer waterdicht is en waarvan de voering ook minder begint te worden. Dus hij zal een nieuwe moeten kopen. Maar hoe bepaal je wat je nieuwe ski-jas wordt? Voor deze post dook ik in de wereld van de nieuwste wintersportkleding. 

Ben jij ook toe aan een nieuwe skibroek of ski-jas? Namens Protest mag ik 10% korting geven op zowel de nieuwe als op oudere collecties. Wil je van deze actie profiteren? Gebruik dan bij je bestelling de code mamisdehortop10. Deze code is geldig tot en met 28 februari 2021.

3 Verrassende wandelingen in het Moezeldal

Tijdens onze vakantie hebben wij veel gewandeld. En met name het Moezeldal is een prachtig gebied om te wandelen. Zeker in de herfst. Vanaf vakantiepark en camping Landal Sonnenberg in Leiwen (Duitsland) starten 3 wandelingen die je in een paar uur kunt lopen. Zonder dat je je extreem hoeft in te spannen. En die alle drie een verrassing voor je in petto hebben.

Ontdek de beste bungalow deals bij BungalowSpecials

Stadswandeling Appingedam: het Venetië van het Noorden

Er zijn van die steden die je alleen kent van naam, maar waar je zelf nog nooit bent geweest. Appingedam is ook zo’n stad die nog ontdekt moet worden. Een stadswandeling is dan een goede manier om deze ooit zo bloeiende handels- en vestingsstad te ontdekken. En ook om te zien of Appingedam de titel ‘Het Venetië van het Noorden’ eer aan doet, of dat dát toch te hoog gegrepen is!

Dit waren de artikelen van deze week. Maandag verschijnt er weer een nieuwe blogpost. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.