Lees(ie) zondag week 41

In deze Lees(ie) zondag week 41 vind je weer een aantal lekker leesbare artikelen boordevol tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Het laatste tafeltje: last minute maaltijd met korting

Wil je met korting uit-eten? Het Laatste Tafeltje is hét platform als je met korting uit-eten wilt. Op Het Laatste Tafeltje worden namelijk iedere dag lokale lunch- en dineraanbiedingen tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit en service. Lees hier meer over in deze blog.

Volg het turfvaartje, een wandel beleefpad in Drenthe

‘Volg het turfvaartje’, is een wandel beleefpad in Drenthe, dat door de drooggevallen waterloop het Turfvaartje loopt. In 2009 heeft men de loop van het vaartje hersteld en er een wandel beleefpad van gemaakt. Het turfvaartje loopt als een smal lijntje door het veengebied en wordt door middel van paaltjes wordt aangegeven.

Waarom ik deze voordelige hotelovernachting aan mij voorbij laat gaan

Hotelovernachting voor 12,99 lees ik in een folder die ik in mijn brievenbus vind. Komt dat mooi uit. Want laat ik nou net op zoek zijn naar een voordelige hotelovernachting. In deze blog lees je meer over deze actie. Maar ook waarom ik deze voordelige hotelovernachting aan mij voorbij laat gaan.

Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep

Erwtensoep is het minst fotogenieke recept wat ik kan bedenken. Maar het is wel erg lekker. Zeker als de soep zelf is gemaakt. Want dat doen we ieder jaar rond deze tijd. Dan maken we 2 flinke pannen snert die vervolgens de vriezer in gaan. In deze blogpost vind je de ingrediënten voor ongeveer 10 liter erwtensoep?

Onder de loep: Hotels.nl

Deze keer neem ik deze keer Hotels.nl “onder de loep”. Ik ga kijken wat de hotelkamers kosten, maar ook hoe gebruiksvriendelijk de website is. En ik ga natuurlijk uitzoeken of er geen verborgen kosten zijn als je via Hotels.nl “de hort op wilt gaan”.

De leukste winkelstraten volgens Mam is de hort op

Er zijn heel veel leuke winkelstraten in ons land. Maar weet jij die te vinden? Ik niet. Vaak liggen deze straatjes buiten het geijkte winkelgebied. Dus je wordt er niet automatisch naartoe getrokken als je in een “nieuwe” stad aan het winkelen bent. Vandaar dat Mam is de hort op je helpt in je zoektocht naar de leukste winkelstraten in bekende winkelsteden.

Dit waren de artikelen van week 41. Wil je niks missen of nog meer tips om de week leuk door te komen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.