Lees(ie) zondag week 43

Heb je de blogs van vorige week gemist? In deze Lees(ie) zondag week 43 kun je alle artikelen nog een keer op je gemak teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Dit vinden reisbloggers de leukste buitenlandse kerstmarkten

Kerstmarkten je kunt er niet omheen. Maar het zijn er zo veel dat je niet weet welke je moet kiezen. Want welke buitenlandse kerstmarkten zijn echt leuk of juist net een beetje anders dan het standaard aanbod van Bratwurst en Glühwein? Ik stelde deze vraag aan een aantal bloggers die wel wat over hun favoriete kerstmarkt wilde schrijven. Een verzameling van de leukste buitenlandse kerstmarkten vind je in deze blogpost.

Bourgondische stoofpot met bier: vandaag maken morgen eten

Met dit herfstachtige weer zijn stoofpotten en ovenschotels bij mij favoriet. Waarom? Omdat je deze eenpansgerechten van te voren klaar kan maken. Dus uitermate geschikt zijn als je een dag laat thuis bent of geen zin hebt om uitgebreid te koken. Ander voordeel is dat een stoofpot de volgende dag nog lekkerder is. Maak deze Bourgondische stoofpot vandaag en eet het gerecht morgen. Het recept vind je in mijn blog.

De cadeaubonvalkuil: waarom je voorzichtig moet zijn met cadeaubonnen voor uitjes

In de supermarkt, maar ook bij Primera zie je dat er veel cadeaubonnen zijn voor verschillende soorten uitjes en ervaringen. Het lijkt een perfect geschenk: zo’n kant-en-klare cadeaubon voor uitjes. Maar achter het glanzende omhulsel schuilen soms verborgen valkuilen.

In de blog De cadeaubonvalkuil, laat ik zien waarom je voorzichtig moet zijn bij het kopen van cadeaubonnen voor uitjes, Denk hierbij aan de beperkte geldigheidsdata en de onverwachte beperkingen. Kortom, waar je op moet letten als je zo’n bon koopt.

10 Redenen om met de trein naar Parijs te gaan

Het is weer even geleden dat ik samen met mijn beste vriendin een paar dagen naar Parijs ging. Met de trein. Want toen wij ons de vraag stelden? “Gaan we met de trein of met het vliegtuig?” Was het antwoord: “We gaan met de trein”. En dat is niet alleen omdat de treintickets voordelig zijn. Ik kan 10 redenen geven om met de trein naar Parijs te gaan.

Is met een camper door Normandië leuk?

Is met de camper door Normandië leuk? Dan is het antwoord volmondig JA. In de blog Is met een camper door Normandië leuk? doe ik verslag van onze camperreis langs de kust van Normandië.

Dit waren de artikelen van week 43. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.