Lees(ie) zondag week 44

Het is weer zondag dus er staat weer een Lees(ie) zondag voor je klaar. In deze blog zet ik alle artikelen van week 44 nog een keer op een rijtje. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

De Reestwalk: 3 wandelingen door het Reestdal

Vandaag wordt de Reestwalk gehouden. Een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de Rotary in Meppel. Tijdens dit herfstevenement zijn 3 wandelingen door het Reestdal uitgezet. Met onderweg wat entertainment en een paar hapjes (als je daarvoor hebt gekozen). Maar ook zonder deze extra’s zijn deze 3 wandelingen de kilometers zeker waard. Wil je op een ander moment door het Reestdal wandelen lees dan deze blog voor meer informatie.

Ben je voor de komende jaarwisseling op zoek naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? In deze blog vind je een aantal vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

5 Tips voor een betaalbare wintersportvakantie

Ik ben gek op wintersport. Ik heb voor volgende winter in Les Sybelles een chalet met skipas geboekt via Snowtrex. Maar een wintervakantie is een behoorlijke kostenpost. Vandaar dat ik in de loop der jaren een aantal tips heb verzameld die je wintersportverblijf een stuk voordeliger kunnen maken. Ook in het hoogseizoen. In dit artikel zet ik 5 tips voor een betaalbare wintersportvakantie voor je op een rijtje.

Een frisse kijk op: stadswandeling door Hasselt

Ten noorden van Zwolle, aan het Zwarte Water, ligt Hanzestad Hasselt. Een karaktervolle stad dat in 1252 stadsrechten kreeg en waar ruim 75 monumenten te bewonderen zijn. Tijdens deze stadswandeling door Hasselt krijg je goede indruk van dit leuke stadje met sfeervolle geveltjes, lommerrijke straatjes en maak je kennis met het rijke verleden van dit bedevaartsoord.

Tijdens deze wandelroute van ongeveer een uur door het historische centrum van Hasselt, kom je een aantal historische panden tegen.

Wat zijn de voordelen van een klantenkaart?

“Heeft u al een klantenkaart?” vraagt de caissière als ik wil afrekenen. Meestal zeg ik “Nee”. Want waarom zou ik in het klantenbestand van winkel A willen staan. Wat is de meerwaarde? Word ik daar beter van? Toch zijn er winkels waar ik loyaal aan ben en waar ik wel in het klantenbestand sta. Omdat ik er regelmatig mijn aankopen doe heb ik een klantenkaart. Maar alleen als het mij voordeel oplevert. In deze blog lees je meer over de voordelen van een klantenkaart.

Dit waren de artikelen van week 44. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.