Lees(ie) zondag week 44

Terwijl het buiten 20 graden is, is vandaag ook de wintertijd ingegaan. Hoe raar kan het lopen. In deze Lees(ie) zondag week 44 daarom een paar artikelen om van het buitenleven te genieten. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Kort ommetje door de Biesbosch

Denk je bij een wandeling door de Biesbosch aan drassige paden waar je met gewoon schoeisel niet uit de voeten kan. Tijdens dit korte ommetje door de Biesbosch krijg je een goede indruk van dit mooie natuurgebied maar kun je op gewone schoenen afleggen.

Ben je voor de komende jaarwisseling op zoek naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? In deze blog vind je een aantal vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

6 alternatieven voor een hapje en een drankje als de horeca gesloten is

Als je een vandaag gaat wandelen is het fijn als je onderweg horeca tegenkomt voor een kop koffie of om te gaan lunchen. Maar als er geen horeca is of als die gesloten is dan zul je wat anders moeten verzinnen. Voor deze blog ben ik op zoek gegaan naar alternatieven voor een hapje en een drankje als de horeca gesloten is. Ik heb er 6 gevonden. Je vindt ze in deze blog.

Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland

Wat moet je doen als je met je auto te water raakt?

Je hebt vast in het nieuws gehoord. Vorige week zijn er 2 auto’s te water geraakt met dodelijk afloop. Bij de gedachte alleen al breekt het zweet mij uit. Want weet jij wat je moet doen als je met je auto te water raakt? Dat veel mensen ook niet weten wat ze moeten doen in zo’n situatie blijkt wel uit het feit dat men van plan is om tijdens autorijlessen een cursus ontsnappen uit een zinkende auto verplicht te stellen. Een goede zaak lijkt me dat. Voor deze blogpost heb ik uitgezocht wat je nog meer kunt doen als je met je auto te water raakt.

Dit waren de artikelen van week 44. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.